Mega Summer Sale: jopa **-75 %*** useista tuotteista

Menu

Parfumdreams
0 (0)

ALCINA Color Sensitiv Värinkehittäjä

Saatavissa heti
Tuotenro
PayPalKlarna-laskuMasterCardVisa
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Värinkehittäjä,
Sarja
Color Sensitiv
Alalinja
Coloration
Alcinan Eyes Color Sensitiv -kehoitin on välttämätön Alcina-ripsien värin sekoittamiseen. Alcina kulmakarvojen ja ripsien väri antaa sinulle mahdollisuuden antaa kasvoillesi enemmän ilmettä ja kulmakarvoille ja ripsiin halutun värin. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse värjätä kulmakarvojasi aamulla tai käyttää ripsiväriä ripsillesi muutamaan viikkoon. Tarvitset kuitenkin Color Sensitive Developerin, jotta väri kehittyy täysin.

Sekoita väri Color Sensitive -värin kanssa

Eyes Color Sensitive -kehitin tulee 75 ml:n tuubissa. Voit teoriassa määrittää sekoitussuhteen itse. Valmistaja kuitenkin suosittelee sekoittamaan yhden gramman väriä noin 10 tippaan. Näin saat parhaan tuloksen. Colour Sensitive Developeria voi yhdistää kaikkiin eri sävyihin ja sitä voi myös käyttää uudelleen, joten voit käyttää tuotetta pitkään. Säästä aikaa meikkaamiseen tulevaisuudessa ja värjää yksinkertaisesti kulmakarvat ja ripset muodikkaalla värillä!
Ainesosat

AQUA, HYDROGEN PEROXIDE, CETEARYL ALCOHOL, LAURETH-3, COCAMIDE MEA, SODIUM LAURETH SULFATE, ACETAMINOPHEN, DISODIUM PHOSPHATE, TETRASODIUM PYROPHOSPHATE, DIETHYLENETRIAMINE PENTAMETHYLENE PHOSPHONIC ACID, CITRIC ACID, SULFURIC ACID. 
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 17.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube