-20 %* ihonhoitotuotteista & paljosta muusta

Menu

Parfumdreams
5 (1)

adidas Functional Male Dynamic Pulse Deodorant Spray

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Kukapa ei olisi kokenut tätä? Kun olet hikoillut rankan päivän aikana kaiken hien ulos kehostasi, olosi on likainen ja väsynyt. Mutta mitä teet, jos sinun on silti jatkettava matkaa? Ratkaisu on yksinkertainen: Dynamic Pulse Deodorant Spray adidasilta täydelliseen ihonhoitoon.

Funktionaalinen miesdeodorantti-spray - viilentävä ja virkistävä ihonhoitokokemus

Adidaksen viilentävä ja virkistävä deodoranttisuihke on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat tuntea olonsa hyväkuntoiseksi ja jaksaa kiireisen päivän jälkeen. Functional Male -deodoranttisuihke ei ainoastaan auta viilentämään ja virkistämään kehoa, vaan se myös neutraloi hien hajua. Voit siis olla varma, että tuoksut raikkaalta ja puhtaalta myös pitkän päivän jälkeen. Dynamic Pulse Deodorant Spray Adidakselta on erittäin tehokas deodorantti, joka pitää olosi raikkaana 24 tunnin ajan. Sen innovatiivinen koostumus hajottaa hien nopeasti ja tehokkaasti, jolloin kehosi tuoksuu raikkaalta koko päivän. Deodorantti on helppo levittää ja imeytyy nopeasti. Voit siis tuntea olosi mukavaksi koko päivän.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 20.05.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube