Äiti on paras. 10. toukokuuta on äitienpäivä

Pian on taas se aika: Kerran vuodessa meillä on virallisesti mahdollisuus kiittää äitejämme. Voimme näyttää heille, mitä he meille merkitsevät, ja ilahduttaa heitä lahjalla. Äitienpäivän tarkoituksena on arvostaa sitä kaikkea, mitä äitimme meille tekee ja on tehnyt, ja antaa äidille siitä pieni pala takaisin.

Näytämme sinulle tässä artikkelissa, mitkä lahjat äitienpäiväksi ovat erityisen suosittuja. Inspiroidu parfumdreamsin monipuolisesta valikoimasta. Online Shopissamme olet vain muutaman napsautuksen päässä sopivasta lahjasta omalle äidillesi. Saat seuraavassa pienen vaikutelman siitä, mitä kaikkea äitienpäivänä 2020 voi antaa lahjaksi, mitkä tuotteet ilahduttavat todella paljon ja mikä soveltuu pieneksi huomionosoitukseksi maailman parhaalle äidille.

Äidin lempiparfyymi

Tutustu nyt

Äidin lempimeikki

Tutustu nyt

Hoitotuotteiden parhaat äidille

Tutustu nyt

Lahjasetit äidille

Tutustu nyt
Uutuuksia äitienpäiväksi

Klassikko äitienpäiväksi: Myydyimmät tuotteet

Lahjaideoita äitienpäiväksi

Äitienpäivälahjoja, joista on pidettävä

Mitä äitienpäivänä 2020 voi antaa lahjaksi?

Äitienpäivänä 2020 etualalla ovat ylelliset hyvinvointihetket. Tänä erityisenä päivänä naiset haluat tuntea olonsa erityiseksi, ainutlaatuiseksi ja arvostetuksi. Luo lahjallasi juuri tämä ainutlaatuinen tunne. Trendiä on yhä edelleen klassinen äitienpäivälahja: Parfyymit! Sen kannoilla ovat tiiviisti kosmetiikka ja laadukkaat anti-aging-tuotteet. Mutta myös hyvänolon hoitotuotteet ja lahjasetit soveltuvat loistavasti kiitokseksi. Jos kuvittelet äitienpäivälahjaa valitessasi äitisi tunnetta hänen avatessaan lahjaa, toimit lahjan valinnassa juuri oikealla tavalla. Tarkastellaanpa siis parhaita lahjaideoita tarkemmin.

Klassinen äitienpäivän lahjaidea: Parfyymi

Haluatko sanoa äidillesi tänä vuonna kiitos todella erityisellä tavalla, antamalla hänelle rakastavan lahjan? Silloin yllätys onnistuu takuulla äitienpäiväparfyymillä. Parfyymi auttaa hyvinvoinnissa, toimii tukena epätavallisissa tapahtumissa sekä loistavissa ja mestarillisissa esiintymisissä. Tuoksu ei ainoastaan ihastuta äitienpäivänä, vaan siitä tulee välittömästi pieni seuralainen elämään. Täältä pääset ainutlaatuiseen pafryymivalikoimaan äideille. Suodata helposti tuoksusuuntauksen, ominaisuuksien ja nuotin mukaan - ja saat sopivan parfyymin.

Kosmetiikka täydellisenä äitienpäivälahjana

Äitienpäivälahjaksi sopii kosmetiikka, kun valitaan laadukkaita ja innovatiivisia tuotteita. Lahjoita kosmetiikkaa, jota äitisi ei koskaan itse suo itselleen. Täältä pääset esimerkiksi suosituimpien kosmetiikkatuotteiden ajankohtaiseen Top 10 -valikoimaan. Erityisen suosittuja ovat lisäksi laadukkaat anti-aging-tuotteet, kuten Estée Lauderin, BABORin, La Merin ja DIORin sarjat.

Kiitos äiti - lahjoja hyvään oloon

Kynttilä äitienpäiväksi? Kyllä, myös hyväntuoksuinen tuoksukynttilä voi olla täydellinen lahja äidillesi. Tämä tuo mukanaan pienen tilkan ylellisyyttä, jonka avulla voi irrottautua hetkeksi arjesta. Hyvinvointiteemaa mukaillen voidaan myös harkita luonnollista kylpyöljyä elinvoiman hoitoon ja syvärentoutumista varten. Hyvänolonlahjat ovat aina paikallaan.

Äitienpäivän lahjasetit ja tarjoukset

Etkö osaa valita äitienpäiväparfyymin, kosmetiikan tai ainutlaatuisten hoitotuotteiden välillä? Vai eikö yksi ainoa tuote yksinkertaisesti riitä? Panosta silloin toki lahjasettiin!

Monet merkit, kuten La Mer, SENSAI, Paul Mitchell tai Biotherm, tarjoavat erityisesti tähän tarkoitukseen erilaisia huippuluokan settejä. Voit hankkia halusi mukaan esimerkiksi naistentuoksuja lahjasetissä yhdessä hoitotuotteiden ja kosmetiikan kanssa. Selaile tätä varten yksinkertaisesti tarjouksiamme. Näin äitisi ilahtuminen äitienpäivänä 2020 on taattua.

Lopuksi voit luonnollisesti ostaa myös äitienpäivälahjasi online, valinnaisesti omavalintana. Täältä löydät parfumdreams-lahjakortit 10, 35 ja 50 euron arvoilla. Näin äitisi voi itse valita sopivan lahjan itselleen.

Valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, äitisi tulee kiittämään sinua huomionosoituksestasi sydämensä pohjasta. Toivomme, että sait inspiraatiota äitienpäivälahjaideoistamme, ja toivotamme sinulle ja äidillesi hyvää äitienpäivää 2020. Olemme mielellämme avuksi lahjoittamisessa. Tilaa äitienpäivälahjasi toki heti verkossa ja saat sen lyhyessä ajassa.