Curaprox

18
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Curaprox pitää hampaasi terveinä ja kauniina

Hoidetut hampaat ja terveet ikenet paitsi tuntuvat hyviltä myös vaikuttavat koko kehon terveyteen. Curaprox on hampaiden ja suun hoidon asiantuntija, joka tarjoaa tehokkaita hampaiden hoidon tuotteita. Yhteistyössä hampaiden hoidon asiantuntijoiden kanssa Curaprox on viimeisten 50 vuoden aikana kehittänyt paitsi hammasharjoja myös muita perusteellisen suun hoidon kannalta välttämättömiä tuotteita.

Tuotemerkki Curaprox on peräisin Sveitsistä ja se on tunnettu värikkäistä hampaiden hoitotuotteistaan. Sen tuotevalikoima kattaa niin vauvojen ja odotusajan suun hoidon kuin hammasraudan tai hammasimplanttien käyttäjien tarpeet. Jokaiseen elämäntilanteeseen löytyy Curaprox-valikoimasta oikea vaihtoehto, joka mahdollistaa kattavan hammashygienian luotettavilla tuotteilla.

Curaprox-tuotteet: hammashygieniaa parhaimmillaan

Curaprox valloittaa käyttäjien sydämet mullistavilla tuotteillaan, kuten hammasharjoilla, joissa on CUREN®-harjakset perinteisen nailonin sijaan. Tämä tekee Curaprox-hammasharjoista täysin erilaisia kuin muut vastaavat tuotteet. Muita Curaprox-valikoiman hammashygieniatuotteita ovat muun muassa seuraavat:

  • Curaprox-hammasväliharjat: Kattavaan suun puhdistukseen kuuluu myös hammasvälien puhdistus. Curaprox-hammasväliharjoilla puhdistus käy tehokkaasti ja perusteellisesti, ja nämä harjat ovat saaneet jopa Red Dot -muotoilupalkinnon. Hammasväliharjan käyttö vahvistaa ikeniä ja ehkäisee hampaiden kiinnityskudoksen sairauksia ja reikiintymistä.
  • Curaprox-hammaslanka: Erityisen kapeissa ja tiukoissa hammasväleissä auttaa ainoastaan hammaslanka, joka poistaa loputkin ruokajäänteet hampaiden väleistä. Samalla hammaslangan käyttö hieroo ja vahvistaa ikeniä. Curaprox-tuotevalikoimasta löytyy sopiva hammaslanka myös hammasraudoille, kruunuille ja silloille.
  • Curaprox-hammasharjat: Käsihammasharjat ovat kiinteä osa valikoimaa, mutta myös sähköhammasharjoja löytyy. Ne puhdistavat hampaat ja ikenet vielä tehokkaammin ikeniä vaurioittamatta. Käsihammasharjoista löytyy sopiva malli jopa vauvojen ensihampaille, kun taas lapsille ja aikuisille tarjolla on useita eri kovuuksia ja värejä.
  • Curaprox-hammastahna valmistetaan ilman vahingollisia ainesosia kuten mikromuovia, SLS:ää tai triklosaania. Olipa kyse valkaisevasta hammastahnasta tai todella miedosta vauvojen ja lasten tahnasta, Curaprox-hammastahna tekee sen, mitä pitääkin: vaahtoaa, puhdistaa perusteellisesti ja raikastaa koko suun.

Miksi Curaprox on menestystarina?

Vuodesta 1972 lähtien Curaprox on valmistanut tehokkaita suunhoito- ja terveystuotteita. Raikas hengitys, valkoiset ja hoidetut hampaat sekä tehokas puhdistus ja karieksen ja muiden hammassairauksien torjunta ovat aina olleet Curaprox-tuotteiden tavoitteena. Onhan suun terveys tärkeää koko kehon hyvinvoinnin kannalta.

Curaprox kouluttaa myös suunhoidon asiantuntijoita, jotka auttavat oikeanlaisessa hampaiden hoidossa. Curaprox-tuotteet auttavatkin todella pitämään suun terveenä. Ne ovat iloisen värikkäitä, miellyttäviä käyttää ja tuotevalikoima on ilahduttavan suuri, ja siitä löytyy jokaiselle jotakin. Curaprox-tuotteet motivoivat pitämään huolta hampaista ja saavuttamaan hyviä tuloksia. Hyvinvointi, säteilevä hymy ja kivuton arki ovat helposti saavutettavissa Curaprox -tuotteilla.

Osta Curaprox, valittavana useita tuotteita

parfumdreamsiltä ostat Curaprox-tuotteita helposti ja voit valita suuresta valikoimasta. Kaiken suun hoitoon tarvittavan aina hammasharjasta ja hammastahnasta, hammasväliharjoihin ja hammaslankaan voit ostaa Curaprox-valikoimasta, josta löydät kaiken samasta paikasta. Yli 50 vuoden kokemus hammashygieniasta tekee Curaprox-tuotteista luotettavan valinnan.