Antipodes

3
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Antipodes – luonnonkosmetiikkaa Uudesta-Seelannista

Toisella puolella maailmaa sijaitseva Uusi-Seelanti on tunnettu kiehtovasta luonnosta ja lajien kirjosta. Antipodes hyödyntää näitä vahvuuksia ihonhoitotuotteissaan. Antipodesin mukaan luonnosta nimittäin löytyy sopiva ratkaisu jokaiselle ihotyypille, olipa kyse epäpuhtaasta, herkästä tai ikääntyvästä ihosta. Luonnollista alkuperää olevat hoitavat öljyt ja suojaavat antioksidantit muodostavat Antipodesin kaikkien hoitotuotteiden perustan.

Luonnon voimaa Antipodesin ihonhoitotuotteista

Ravitsevaa ja tehokasta – sellaista on Antipodesin kosmetiikka. Kosmetiikkamerkki on vakuuttunut siitä, että ainoastaan puhtaimmat yhdisteet ja luonnollisimmat ainesosat voivat muodostaa perustan parhaalle ihonhoidolle. Siksi Antipodesin ihonhoitotuotteet sisältävät 100-prosenttisesti luonnollisia ainesosia. Hoitavien tuotteiden tyypillisiä ainesosia ovat:

  • Manuka-hunaja: antibakteeristen ja antiviraalien vaikutusten takia tätä arvokasta hunajaa on käytetty vuosisatojen ajan monien eri sairauksien hoidossa.
  • Avokadoöljy: ravitseva öljy tekee ihosta sileän ja antaa sille lisäksi A-, B1-, B2- ja D-vitamiineja.
  • Vinanza®-rypäle: Runsaasti antioksidantteja sisältävä vaikutusaine suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Se suojaa ihosoluja pitkäkestoisesti ennenaikaiselta vanhenemiselta.
  • Kiivinsiemenöljy: Tämä öljy sisältää paljon omega-3:a sekä C- ja E-vitamiineja. Se tukee ihon kimmoisuutta ja vähentää siten hienoja juonteita.

Kaikki nämä vaikuttavat aineet tulevat Uuden-Seelannin sydänmailta. Ne vapauttavat täyden tehonsa Antipodesin seerumeissa, öljyissä, puhdistus- ja kosteusvoiteissa.

Osta Antipodesin sertifioituja luomu- ja vegaanituotteita ihonhoitoon parfumdreamsiltä

Jotta kasviperäisten ainesosien kaikki teho saataisiin hyödynnettyä, tuotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan luomuperäisiä ainesosia. Lisäksi Antipodesin hoitotuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole luonnollisesti testattu eläimillä. Löydä parfumdreamsiltä mahtava valikoima Antipodesin ihonhoitotuotteita, jotka tekevät vaikutuksen luonnollisella voimallaan ja tuovat sinulle suoraan kotiin parhaat vaikutusaineet maailman toiselta laidalta.