Hiusten värjäys ja värjäystarvikkeet

634 Tuote
28467
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiusväreillä hehkuvan kauniit hiukset

Hehkuva hiusväri voi muuttaa ulkonäköä paljon. Muutoksen aikaansaamiseksi ei kuitenkaan aina tarvitse mennä kampaajalle. Hiusten värjäys onnistuu myös kotona. Hiusten korivärjäys on hyvä tapa raikastaa hiusväriäsi tai kokeilla kokonaan uutta ilmettä. Ainesosat on aina suunniteltu siten, että värjäyksessä saavutetaan paras väritulos samalla hiuksia hoitaen.

Hiusten värjäys kotona – helppoa värjäystä itse tehtynä

Aiemmin hiusten värjääminen oli kampaajien yksinoikeus. Vaivattomien kotihiusvärien ansiosta voit kuitenkin helposti muuttaa ulkonäköäsi ilman, että sinun tarvitsee maksaa siitä liikaa. Tärkeää kotivärjäyksessä on noudattaa tarkasti pakkauksen ohjeita. Muista myös, että tummien hiusten värjäys on aina helpompaa kuin vaalentaminen, joka voi rasittaa hiuksia paljon.

Mitä hiusvärejä parfumdreamsilta löytyy?

Etkö ole vielä varma, mikä väri olisi suosikkisi? Puolikestävillä kasvivärit hiuksille? Älä anna nimen johtaa sinua harhaan: Kasviperäiset hiusvärit, kuten henna, värjäävät intensiivisesti ja pitkäkestoisesti. Niitä on vaikea poistaa edes valkaisun avulla.

Kirkkaanpunainen, kirkkaansininen tai eloisa vaaleanpunainen ovat näyttäviä statement-värejä, joita kannattaa harkita kahdesti. Ilman, että vaalennat hiuksesi ensin, lopputuloksesta ei tule kirkasta. Vaalennusaineita on tosin saatavilla myös kotikäyttöön, mutta niiden käyttö on tarkoitettu vain kokeneisiin käsiin. Eksperimenttejä tehdessäsi on kuitenkin hyvä muistaa, että hiukset joutuvat niissä kovalle rasitukselle.

Hiusvärin osto – huomioi tämä

Juuri värjätyt hiukset loistavat auringonvalossa ja ilahduttavat joka kerta, kun katsot peiliin. Arvoisensa lopputuloksen aikaansaamiseksi sinun kannattaa kysyä itseltäsi seuraavat kysymykset ennen kun tilaat hiusvärin:

  • Mikä sävy? Hiusten värisävyn tummentaminen on aina helpompaa. Vaalennus sen sijaan voidaan saavuttaa vain hiusten valkaisulla. Tavallinen värjäys ei vaalenna.
  • Kuinka paljon väriä? Kiinnitä huomiota millilitroihin, ja jos sinulla on pitkät hiukset, osta varmuuden vuoksi useampi pakkaus.
  • Mitä tarvikkeita tarvitsen? Useimmat hiussävytteet ja -värit ovat kätevissä applikaattoripulloissa. Värjäystarvikkeet, kuten hiusvärisiveltimet ja -kulhot, voivat kuitenkin helpottaa värin levitystä.
  • Mitä jälkikäsittelyä hiukset tarvitsevat? Monissa tuotteissa on jo mukana sopiva värjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo ja tehohoitoaine.

Hiusten värjääminen kotona vaatii harjoittelua: Varaa riittävästi aikaa ja valmistele kaikki etukäteen, jotta olet valmis eri vaiheisiin. Voit myös kaverin avuksesi.

Tilaa uusi hiusväri nyt parfumdreamsilta

Tarvitsetko pikaisesti uutta ilmettä? Olipa kyseessä viileä blondi, jännittävä punainen, lämmin ruskea tai täyteläinen musta, parfumdreamsilta löydät hetkessä uuden sävyn. Uuden hiusvärin ostaminen käy helposti ja nopeasti.