Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
5 (2)

L’Oréal Professionnel Paris Steampod Professional Steam Styler Steampod 4.0

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Professional Steam Styler Steampod 4.0,
Sarja
Steampod
Alalinja
Styling
Käyttökohde
hiukset
L'Oréal Professionnel Paris Professional Steam Styler Steampod 4.0 on viimeisimmän sukupolven monitoimityökalu. Käytä tätä styleriä muotoillaksesi hiuksesi juuri haluamallasi tavalla. Patentoidun höyryteknologian ansiosta Steampod suoristaa tai kihartaa hiuksesi paljon nopeammin ja hellävaraisemmin kuin perinteiset suoristus- ja kihartimet. Eri hiustyypeille ja muotoiluvaatimuksille sopivien vaihdettavien lisälaitteiden avulla voit luoda kiharan, aaltoilevan tai täysin suoran lookin hetkessä hiustesi alkuperäisestä muodosta riippumatta. L'Oréal Professionnel Paris Professional Steam Styler Steampod 4.0:lle on ominaista helppo ja turvallinen käsittely. Steampod on varustettu erityisen leveillä muotoilulevyillä. Niiden avulla voit luoda räätälöityjä lookkeja paljon vähemmillä vedoilla.

Patentoitu teknologia yksilölliseen ja turvalliseen muotoiluun

integroitujen vaihdettavien kammattavien inserttien ansiosta suorista hiuksista aaltoileviin, kiharoihin tai kiharoihin hiuksiin L'Oréal Professionnel Paris Professional Steam Styler Steampod 4.0 tarjoaa sinulle täydellisen lähtökohdan kaikkien hiustyyppien muotoiluun. Steampod lämpiää nopeasti ja on siksi käyttövalmis muutamassa sekunnissa. Sen pitkä virtajohto takaa maksimaalisen liikkumisvapauden hiuksia käsitellessäsi.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube