Kuluttajien saama tieto

Arvoisa käyttäjä,

tällä tiedotussivustolla sekä tilauksen jälkeen sapuvalla vahvistussähköpostilla noudatamme lainmukaista tiedotus- ja neuvontavelvollisuutta. Tiedotamme sinua kaikista sopimuksen syntymiseen ja täytäntöönpanoon liittyvistä seikoista.

1. Tietoa käyttäjälle

Tämän verkkosivuston tarjoaa:

Parfümerie Akzente GmbH
Käräjäoikeus Stuttgart HRB 581012

Liikkeen johto: Tina Müller & Steven Mattwig
Meisenstraße 12
74629 Pfedelbach
Saksa
Puhelin: 0800 / 186 500
Sähköposti: service@parfumdreams.fi

VAT-numero: DE 813307548

2. Tietoja peruuttamisoikeudesta ja -ohjeesta

Seuraavat peruuttamisoikeuteen liittyvät määräykset koskevat vain kuluttajia.

Peruuttamisohje

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus 14 päivän kuluessa peruuttaa tämä sopimus ilmoittamatta peruutuksen syytä.

Peruutusaika on 14 päivää, ja se alkaa sinä päivänä, kun sinä tai joku nimeämäsi kolmas osapuoli, joka ei ole välittäjä, on saanut tuotteet haltuunsa.

Käyttääksesi peruuttamisoikeuttasi sinun täytyy ilmoittaa meille (Parfümerie Akzente GmbH, Meisenstraße 12, 74629 Pfedelbach, Saksa, puhelin 0800 / 186 500, sähköposti: service@parfumdreams.fi) yksiselitteisellä ilmoituksella (esim. postissa lähetetty kirje tai sähköposti) tieto siitä, että haluat purkaa sopimuksen. Voit käyttää siihen oheista mallilomaketta, jota ei kuitenkaan ole täytetty valmiiksi.

Peruuttamisen katsotaan tapahtuneen määräajan puitteissa, mikäli ilmoituksesi peruuttamisoikeuden käyttämisestä lähtee ennen peruuttamisoikeuden umpeutumista.

Peruutuksen seuraukset

Jos purat tämän sopimuksen, meidän tulee kaikki sinulta saamamme maksut, mukaan lukien toimituskustannukset (poikkeuksena lisäkustannukset, jotka ovat syntyneet siitä, että olet valinnut eri toimitustavan kuin meidän tarjoamamme, edullisen vakiotoimitustavan), pikaisesti ja viimeistään 14 päivän kuluessa palauttaa sinulle, ja määräaika alkaa siitä, kun ilmoituksesi sopimuksen purkamisesta on saapunut meille. Tähän takaisinmaksuun käytämme samaa maksuvälinettä, jota sinä käytit alkuperäiseen kauppaan, ellei kanssasi ole sovittu erikseen muuta; missään tapauksessa sinulta ei veloiteta korvausta takaisinmaksusta. Voimme kieltäytyä takaisinmaksusta siihen asti, kunnes olemme saaneet tuotteet takaisin tai sinä olet osoittanut, että olet lähettänyt tuotteet takaisin; riippuen siitä, kumpi tapahtuu aiemmin.


Sinun tulee lähettää tai palauttaa tuotteet meille välittömästi tai joka tapauksessa 14 päivän sisällä siitä päivästä, kun ilmoitit meille sopimuksesi peruuttamisesta. Määräaikaa noudatetaan, kun lähetät tuotteet ennen 14 päivän määräajan umpeutumista.

Me vastaamme tuotteiden palautuksen aiheuttamista kustannuksista.

Sinun tulee vastata tuotteiden mahdollisesta arvonmenetyksestä vain silloin, kun tämä arvonmenetys on tuotteiden laadun, ominaisuuksien ja toiminnan tutkimisen kannalta tarpeettoman käsittelyn osalta johdettavissa sinuun.

Peruuttamisohjeen loppu


Peruutusoikeus ei ole voimassa, ellei muuta säädetä, koskien etäsopimuksia sellaisten tuotteiden toimituksesta, jotka eivät ole valmiina ja joiden valmistuksessa henkilökohtainen valinta tai päätös käyttäjän puolelta on ratkaiseva tai jotka on ilmiselvästi räätälöity asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.

Mallilomake peruutusta varten

(Mikäli haluat purkaa sopimuksen, täytä tämä lomake ja palauta se meille.)

 • Osoitteeseen Parfümerie Akzente GmbH, Meisenstraße 12, 74629 Pfedelbach, Saksa, sähöposti: service@parfumdreams.fi:
 • Täten puran/puramme (*) tekemäni/tekemämme (*) sopimuksen, joka koskee seuraavien tuotteiden (*) kauppaa / seuraavien palveluiden tuottamista (*)
 • Tilattu pvm (*) / vastaanotettu pvm (*)
 • Kuluttajan nimi
 • Kuluttajan osoite
 • Kuluttajan allekirjoitus (vain paperisena)
 • Päivämäärä

(*) Yliviivaa väärä.

3. Vapaaehtoinen palautusoikeus

Kaikille www.parfumdreams.fi kautta tehdyille ostoksille Parfümerie Akzente GmbH antaa lakimääräisen peruutusoikeuden lisäksi vapaaehtoisen 180-päiväisen palautusoikeuden, joka alkaa tuotteen vastaanottamisesta, kun on kyse asiakkaasta BGB (Saksan siviilioikeuslakikirja) § 13 mukaan. Yksityiskohtaiset tiedot löydät Yleisistä sopimusehdoistamme.

4. Tiedot yksittäisistä sopimusehdoista

 1. Yleiset sopimusehdot
  Kulloinkin voimassa olevia yleisiä sopimusehtojamme sovelletaan.
 2. Tuotteiden merkit ja hintamerkinnät on kirjoitettu tarjolla olevien tuotteiden välittömään yhteyteen.
 3. Maksuihin, toimitukseen ja sopimuksen täyttämiseen liittyvät ehdot
  Maksuihin, toimitukseen ja sopimuksen täyttämiseen liittyvät ehdot sekä toimitusajat näet verkkosivuillamme.
 4. Tekniset vaiheet sopimuksen toteuttamiseksi / virheiden korjaamiseksi
  Sopimus sinun ja meidän välillä syntyy seuraavalla tavalla:
  1. aa) Syötä tarvittavat tiedot tilauslomakkeeseen.
  2. bb) Voit muuttaa tilaustietoja milloin tahansa ennen kuin painat "Osta"-painiketta.
  3. cc) Kun klikkaat kyseistä painiketta, annat meille sitovan ilmoituksen hakemuksestasi sopimuksen tekemiseen (tarjous). Samaan aikaan hyväksyt Yleiset sopimusehtomme, jotka voit katsoa vielä tässä, ja suostut tietojesi tarpeelliseen siirtämiseen sopimuksen syntyessä. Myös suostumuksen tietosuojakäytäntöön voit katsoa tässä vielä kerran ennen sen hyväksymistä.
  4. dd) Tilauksesi vastaanottaminen vahvistetaan sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti sen jälkeen, kun olet lähettänyt tilauksen. Sähköpostilla lähetetty tilausvahvistus ei tarkoita myyjän osalta sopimuksen hyväksymistä.

   Sopimus tehdään
   1. aaa) meidän tekemällämme henkilökohtaisella kirjallisella sopimuksen hyväksynnällä tai
   2. b) konkludentisti hyväksyttynä tilaamiesi tuotteiden pikaisella lähettämisellä antamaasi toimitusosoitteeseen.
 5. Sopimuskieli on saksa.
 6. Tallennamme sopimustekstin ja lähetämme sinulle tilaustiedot sähköpostilla. Sinun tilauksesi on koko ajan nähtävissä tililläsi verkkosivuillamme.
 7. Tietoja lakisääteisen takuuoikeuden ja asiakaspalvelun olemassaolosta, myynnin jälkeisistä palveluista sekä takuista löytyy YSE:stä (yleiset sopimusehdot) ja vaihtoehtoisesti verkkokaupastamme.

5. Sopimusmääräysten asettaminen saataville

Löydät Yleiset sopimusehtomme verkkosivuiltamme aina täältä.

Lataa PDF:nä
PDF-tiedoston avaamiseen, lukemiseen ja tulostamiseen tarvitset Acrobat Readerin, jonka voit ladata maksutta seuraavasta linkistä: http://www.adobe.com

Päivitetty 28.05.2022