Hiussävytteet

323 Tuote
14105
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiussävyte – puolikestävää värihehkua

Kaipaatko vaihtelua? Hellävarainen hiussävyte on joustava vaihtoehto. Hehkuvat ja valoa heijastavat pehmeät sävyt antavat hiuksillesi uutta ilmaisuvoimaa. Hiussävytteet haalenevat pesujen myötä ja luovat tilaa uusille kokeiluille.

Mitkä ovat hiussävytteen edut?

Useimmat hiusvärit ovat täynnä voimakkaita kemikaaleja, jotka rasittavat hiuksia. Sävytyksellä voidaan saavuttaa hehkuvia värjäystuloksia jopa kasviperäisesti. Lisäksi hiussävytteillä on muitakin etuja:

  • Hellävarainen hiuksille: Sävytteet eivät vahingoita hiuksen rakennetta. Pigmentit eivät tunkeudu hiuksen sisään, vaan ne jäävät sen pinnalle.
  • Ei rasittavaa juurikasvua: sävyte peseytyy sitä ennen pois.
  • Ihanteellinen värin elvyttämiseen värjäyskertojen välillä esimerkiksi punaisen ja kuparin sävyjen kohdalla.

Vaikka sävytteet ovat hellävaraisia hiuksille, niiden rajat tulevat nopeasti vastaan. Et esimerkiksi voi vaalentaa hiuksiasi sävytteellä. Hiusvärit eivät myöskään peitä harmaata tukkaa.

Mikä on intensiivinen sävytys?

Tämä tuote sijoittuu pysyvän kemiallisen hiusvärin ja pestävän sävytyksen väliin. Intensiivinen sävytys kestää noin kuudesta kahdeksaan viikkoa, mutta se myös rasittaa hiuksia vastaavasti. Tämä mahdollistaa myös yhden sävyn vaalentamisen. Siksi myös intensiivisävytys sisältää vetyperoksidia, mutta paljon pienempiä määriä kuin kestovärjäys.

Hiussävytteen käyttö

Suojaa vaatteesi vanhalla pyyhkeellä. Jos sinulla on allergista taipumusta, kannattaa tehdä etukäteen allergiatesti. Voit tehdä tämän levittämällä pienen määrän hiussävytettä käsitaipeeseen noin 48 tuntia etukäteen. Älä käytä tuotetta, jos sinulla ilmenee punoitusta, kutinaa ja/tai rakkuloita.

Monet hiussävytteet tulee levittää märkiin hiuksiin. Se helpottaa sävytteen levittämistä. Varmista, että levität jokaiseen kohtaan riittävän määrän sävytettä. Ehkä joku auttaa sinua levittämään hiussävytteen tasaisesti. Muuten vaarana ovat epätoivotut läiskät. Noudata pakkauksessa ilmoitettua vaikutusaikaa ja huuhtele sävyte sen jälkeen.

Hiusten sävytys – kikat ja vinkit

Myös hiusten sävytyksessä on riskinä tyven palaminen, minkä voit välttää levittämällä iholle riittävästi vaseliinia tai muuta voidetta ennen käsittelyä ja poistamalla mahdolliset läiskät välittömästi.

Vain paljon on riittävästi? Tämä periaate pätee ehdottomasti hiusten värjäykseen. Jos olet epävarma määrästä, osta toinenkin pakkaus sen sijaan, että harmittelet jälkikäteen läikikästä lopputulosta.

Lämpö tehostaa sävytysprosessia. Jos sinulla ei ole kupukuivaajaa, voit käyttää myös tavallista hiustenkuivaajaa keskilämmöllä. Se, valitsetko koostumukseltaan vaahdon, nesteen, geelin vai voiteen, riippuu henkilökohtaisesta mieltymyksestäsi. Harmaista hiuksista ja sävytteistä ei kuitenkaan tule intensiivisiä ystäviä. Harmaille hiuksille on parempi valita intensiivinen sävyte tai kestohiusväri.

Osta hiussävyte parfumdreamsilta

Etsitkö isoa valikoimaa edulliseen hintaan? Parfumdreamsilta löydät hiussävytteet ja tunnettujen merkkien ja suosittujen valmistajien intensiiviset sävytteet. Kun kaipaat vaihtelua, parfumdreams auttaa sinua antamaan omalle hiusvärillesi upean hehkun.