ALE
Wella - Peroxide - Welloxon Perfect 6% Wella - Peroxide - Welloxon Perfect 6%

Peroxide
Welloxon Perfect 6% / Wella

0
 
60 ml
-71%

BP: € 2,82* / 100 ml 60 ml

Saatavissa heti

€ 1,69*
€ 5,86*
 
1000 ml
-60%

BP: € 1,37* / 100 ml 1000 ml

Saatavissa heti

€ 13,73*
€ 34,33*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 108339

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua

Kuvaus / Peroxide Welloxon Perfect 6% / Wella

Alalinja: Professionals
Sarja: Peroxide
tuotenimike: Welloxon Perfect 6%

Tilaa Welloxon Perfect 6% ammattilaistason hiustenvärjäykseen Tämä Wella-tuote saa niin ammattilaiset kuin maallikotkin innostumaan: Peroksidia sisältävä hiusvärivoide Welloxon Perfect 6% värjää hiukset ammattimaisesti ja tasaisesti. Tuloksena on yhtenäinen kaunis väri. Levitetty voide pysyy napakasti hiuksissa ja on helppo levittää värjättäviin kohtiin. Kun noudatat pakkauksen ohjeissa annettua vaikutusaikaa, värin peittävyys on erinomainen ja värjäystulos täydellinen. Sekoita tuote ja levitä se heti hiuksiin. Noudata ohjeissa annettua vaikutusaikaa ja huuhtele peroksidivoide sitten huolellisesti pois hiuksista. Jatka hiusten hoitoa tavalliseen tapaan. Welloxon Perfect 6% -hoitotuotteen lisäksi valikoimasta löytyvät pitoisuudet 9 % ja 12 %.

Tilaa Wella Peroxide -tuotteet kotiin tai kampaamoon

Aloita ammattilaistason hiustenkäsittelyt Wella-tuotemerkin tuotteilla. Noudata tarkkoja ohjeita, ja saat optimaaliset värjäystulokset. Yksi maailman tunnetuimmista hiusstudiotuotteiden valmistajista. Värien, shampoiden ja hoitoaineiden lisäksi tuotemerkki valmistaa hiuslakkoja ja -geelejä kaikenlaisille hiustyypeille. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Peroxide Welloxon Perfect 6% / Wella

Aqua/ Water/ Eau, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Mineral Oil/ Huile Minérale/ Paraffinum Liquidum, Salicylic Acid, Disodium Phosphate, Phosphoric Acid, Etidronic Acid

Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon