Hiusten vaalennus

58 Tuote
75
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiusten vaalennus kotona – näin se onnistuu

Tuskin mikään kemiallinen prosessi rasittaa hiuksia yhtä paljon kuin vaalennus.. Ammoniakki ei ainoastaan aiheuta epämiellyttävää hajua, vaan se myös rikkoo hiuksen pinnan. Tämä tuhoaa luonnolliset pigmentit ja hiuksista tulee vaaleammat, mikä muuttaa myös hiuksen rakennetta. Siksi hiukset tarvitsevat intensiivistä hoitoa käsittelyn jälkeen.

Hiusten vaalennus – valmistelu

Varmistaaksesi, että hiuksesi selviytyvät vaalennuksesta mahdollisimman hyvin, voit valmistella ne muutamalla asialla. Käsittele hiuksesi etukäteen usealla pesukerralla hiusnaamioilla. Pari päivää ennen vaalennusta sinun on lopetettava hiusten peseminen, jotta päänahka ehtii muodostaa suojaavaan talikerroksen. Kasvojen iho ja hiusraja arvostavat rasvaista voidetta tai vaseliinia, jotta valkaisuaine ei pääse vaikuttamaan siihen.

Vaalenna hiukset oikein

Jotta vaalennus ja blondaus onnistuvat, sinun tulee noudattaa pakkausselosteen ohjeita tarkasti. Käytä myös aina käsineitä ja pidä pyyhe lähellä, jotta vältät tahrat vaatteissa ja huonekaluissa. Itse vaalennus tapahtuu kolmessa vaiheessa:

  • Vaihe 1: Sekoita vaalennusvoide pakkauksen ohjeiden mukaan ja levitä välittömästi. Kun seos joutuu kosketuksiin ilman kanssa, kemiallinen reaktio alkaa.
  • Vaihe 2: Tarkkaile vaikutusaikaa ja lyhennä sitä tarvittaessa. Noudata ehdottomasti pakkausselosteen ohjeita äläkä tee omia eksperimenttejä.
  • Vaihe 3: Pese vaalennusaine huolellisesti pois runsaalla vedellä ja shampoolla.

Älä säikähdä: Vaalennetut hiukset tuntuvat vaalennuksen jälkeen kumimaisilta ja haurailta. Tämä johtuu avoimesta hiuksen pinnasta ja puuttuvista pigmenteistä. Käsittele hiukset syvähoidolla, joka sisältää vain keratiinia, kasviöljyjä tai muita ravitsevia aineita ennen hiussävytteen tai kiillon levittämistä.

Hiusten vaalentaminen – tämä sinun tulisi tietää

Välittömästi käsittelyn jälkeen vaaleissa hiuksissa on voimakas keltainen sävy. Tämä ei kuitenkaan ole mikään syy paniikkiin. Älä missään tapauksessa vaalenna hiuksiasiuudelleen, sillä se vahingoittaa hiuksia liikaa. Käytä sen sijaan hopeashampoota, jonka pigmentit neutraloivat keltaisen värin pelkällä pesulla. Pitkäaikaisempi ratkaisu on sävytys, joka pääsee oikeuksiinsa vaalennettuissa hiuksissa.

Voiko juuri värjättyjen hiusten kanssa mennä uima-altaaseen uimaan? Ei kannata. Veden sisältämä kloori reagoi hiuksen huokoisen pintakerroksen kanssa, ja vaarana on ikävän vihreän värin muodostuminen. Tämä voidaan korjata vain kampaamossa.

Ovatko hiuksesi jo värjätyt? Siinä tapauksessa hiusten vaalentaminen kotona on liian suuri riski, jota ei kannata ottaa. Lopputulosta ei yksinkertaisesti ole mahdollista ennustaa. Paras apu löytyy kampaajalta.

Tutustu hellävaraiseen hiusten vaalennukseen parfumdreamsilla.

Parfumdreamsilta löydät laajan valikoiman tuotteita, joiden avulla voit saavuttaa haluamasi vaalean sävyn. Löydä nyt oikeat tuotteet ja anna hiuksillesi raikas ja jännittävä ilme. Selaa valikoimaa ja tilaa suosikkisi kätevästi verkosta parfumdreamsilta.