ALE
Wella - Peroxide - Welloxon Perfect 9% Wella - Peroxide - Welloxon Perfect 9%

Peroxide
Welloxon Perfect 9% / Wella

0
60 ml
-71%

BP: € 28,17* / 1000 ml 60 ml

Saatavissa heti

€ 1,69*
Myyntihinta sitoumuksetta € 5,86*
alhaisin hinta 30 päivään: € 1,69
1000 ml
-60%

BP: € 13,73* / 1000 ml 1000 ml

Saatavissa heti

€ 13,73*
Myyntihinta sitoumuksetta € 34,33*
alhaisin hinta 30 päivään: € 13,73
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 108356

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua

Kuvaus / Peroxide Welloxon Perfect 9% / Wella

Alalinja: Professionals
Sarja: Peroxide
tuotenimike: Welloxon Perfect 9%

Wella Welloxon Perfect 9 % hiusten värikäsittelyihin Ammattilaistason hiusväri on onnistuneen kampauksen A ja O. Kun värjäät hiuksesi Welloxon Perfect 9 % -värivoiteella, pidät kädessäsi tuotetta, jolla saat aikaan täydellisimmän lopputuloksen. Peroksidien erinomainen koostumus takaa, että tämä hoitava voidemainen värituote on helppo levittää hiuksiin. Noudata ohjeessa annettua vaikutusaikaa ja huuhtele sitten Welloxon Perfect 9 % hiuksista. Sen jälkeen voit hoitaa hiuksiasi tavalliseen tapaan. Näitä ohjeita noudattamalla varmistat täydellisen peittävyyden ja saat hiuksiisi upean kiillon. Tuotetta on saatavana myös 12 %:n ja 6 %:n pitoisuuksissa.

Tilaa nyt Wella Perfect 9 % peroksidia

Haluatko aloittaa hiusten värjäämisen heti tämän tuotemerkin peroksideilla? Älä epäröi, vaan tilaa tuote valitsemallasi pitoisuudella. Noudattamalla käyttöohjeita saavutat parhaan lopputuloksen. Wella kuuluu ammattilaistason hiustenhoitotuotteiden tunnetuimpiin ja suosituimpiin valmistajiin. Monipuolista tuotevalikoimaa arvostetaan ja käytetään päivittäin ammattilaisten hiustaloissa kaikkialla maailmassa. Tilaa hiuksille 9-prosenttista Welloxon-peroksidia ja vakuutu tuotteen erinomaisista ominaisuuksista.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Peroxide Welloxon Perfect 9% / Wella

Aqua/ Water/ Eau, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Mineral Oil/ Huile Minérale/ Paraffinum Liquidum, Salicylic Acid, Disodium Phosphate, Phosphoric Acid, Etidronic Acid

Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja. Arvostelujen aitoutta ei tarkisteta.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon