-20 %* ihonhoitotuotteista & paljosta muusta

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Helena Rubinstein Powercell Skinmunity 24h Eye Care

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
iho
kaikki ihotyypit
ominaisuus
uudistava
Iho
voide
Tuotetyyppi
tuubi
Käyttökohde
Silmät
Helena Rubinstein Powercell Skinmunity 24h Eye Care hemmottelee sinua jopa 24 tunnin ajan kotoperäisten kasvisolujen luonnollisella voimalla, joka paitsi tummien silmänalusien katoamisen, myös väsyneiden silmien elvyttämisen ansiosta. Ihonhoitotuote sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kypsälle ja kuivalle iholle tai jos kärsit usein rumista tummista silmänalusista. Helena Rubinstein Powercell Skinmunity 24h Eye Care -silmänympärysvoiteen innovatiiviset aktiiviaineet eivät ainoastaan minimoi näitä silmänalusia, vaan taivaallisen kevyellä voiteella on myös tasoittava vaikutus - se saa juonteet ja pienet rypyt katoamaan, kun iho saa lisää kimmoisuutta.

Innovatiivinen ihonhoito tummia silmänalusia, turvotusta ja juonteita vastaan

Voit käyttää tätä yleispätevää ihonhoitotuotetta jopa kaksi kertaa päivässä. Helena Rubinstein Powercell Skinmunity 24h Eye Care -hoitotuotteen käytännöllinen applikaattori on tässä suureksi avuksi. Sinun tarvitsee vain irrottaa korkki ja levittää seerumi silmien ympärille kevyin pyörivin liikkein. Varmista, että seerumi ei pääse silmiin, muuten ne kannattaa huuhdella suoraan juoksevan veden alla. Toinen applikaattorin etu on sen jäähdyttävä kärki, joka poistaa tehokkaasti lievän turvotuksen heti seerumin levittämisen jälkeen.
Käyttö
Levitä POWERCELL 24H EYE CAREa silmänympärysiholle aamuin ja illoin ja hiero ihoa applikaattorilla.

Vain ulkoiseen käyttöön. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele silmät välittömästi huolellisesti.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 20.05.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube