ALETOPPREMIUM
Armani - Emporio Armani - Emporio She Eau de Parfum SprayArmani - Emporio Armani - Emporio She Eau de Parfum Spray Armani - Emporio Armani - Emporio She Eau de Parfum Spray Armani - Emporio Armani - Emporio She Eau de Parfum Spray

Emporio Armani
Eau de Parfum Spray Emporio She / Armani

99
30 ml
-39% ohjevähittäishinnasta

BP: € 1.065,00* / 1000 ml 30 ml

Saatavissa heti

Fire € 31,95*
OVH € 52,62*
sinä säästät: -39% sinä säästät: -45%
50 ml
-40% ohjevähittäishinnasta

BP: € 899,00* / 1000 ml 50 ml

Saatavissa heti

Fire € 44,95*
OVH € 74,72*
sinä säästät: -40% sinä säästät: -46%
100 ml
-32% ohjevähittäishinnasta

BP: € 719,50* / 1000 ml 100 ml

Saatavissa heti

Fire € 71,95*
OVH € 106,30*
sinä säästät: -32% sinä säästät: -39%
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 684582

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / Emporio Armani Eau de Parfum Spray Emporio She / Armani

Juurituoksu

päärynä

Sydäntuoksu

jasmiini

Latvatuoksu

myski

Alalinja

Naisten tuoksut

Sarja

Emporio Armani

tuotenimike

Eau de Parfum Spray Emporio She

Tuoksunuotti

naisellinen

Tuotetyyppi

spray

Uudelleen täytettävä

Ei

Armanin naisten hajuvesi Emporio She ilmentäälempeyttä ja aistillisuutta. Itämaisen puuterimaisena ja samanaikaisesti raikkaana tämä tuoksu lumoaa miesten maailman. Emporio She tuo mukanaan erilaisia uusia tuoksuja, jotka täydentävät toisiaan täydellisesti ja tekevät kokonaiskoostumuksesta erityisen kokemuksen. Emporio She-tuoksun latvatuoksussa voidaan havaita tuulahdus limettiä, päärynää, ananasta ja tuberoosia. Sydäntuoksussa jasmiini ja kielo antavat naisten tuoksulleainutlaatuisen, yksilöllisen charminsa. Juurituoksua määrittävät vaniljan, setrin, myskin, meripihkan ja santelipuun sävyt. Täysin kullanvärisenä tämä koruton, mutta tyylikäs pullo sopii yhteen Emporio He -pullon kanssa, joka on myös aistillinen ja täynnä lämpöä. Molemmat klassikot täydentävät toisiaan kuin kaksi toisiaan rakastavaa ihmistä ja ilmentävät siten rakkautta, intohimoa ja yhteenkuuluvuutta.

Uudet tuoksut valloittavat maailman

Armanin luksustuotemerkin ensimmäinen tuoksu, naisten hajuvesi, tuli menestyksekkäästi markkinoille vuonna 1982. Sitä seurasi kaksi vuotta myöhemmin ensimmäinen miesten hajuvesi. Ajan myötä tämänkaltaisten hajuvesisuihkeiden lisäksi on tullut paljon uusia tuoksuja, kuten Emporio City Glam, Emporio Night, Emporio Diamonds ja Emporio Red. Emporion naisten tuoksuja täydentävät usein sopivat miesten tuoksut. Giorgio Armani on hienojen materiaalien ja ajattoman tyylikkyyden symboli. Tämän tuotemerkin luomuksissa on havaittavissa esteettinen koruttomuus sekä voimakas emotionaalisuus. Tunnettuja ja uusia tuoksuluomuksia pidetään asiantuntijoiden keskuudessa aarteina, jotka vastaavat täysin klassisten hajuvesien perinnettä. Vaikka karismaattisen yrityksen perustajan yritys kasvoi Amerikassa suureksi, hän on aina pysynyt uskollisena kotiseudulleen. Hän otti vastaan valtion toimeksiantoja ja harjoittaa toimintaa nykyisin Milanossa.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Emporio Armani Eau de Parfum Spray Emporio She / Armani

ALCOHOL , PARFUM , AQUA , BENZYL SALICYLATE , BENZYL ALCOHOL , ALPHA-ISOMETHYL IONONE , LIMONENE , LINALOOL , COUMARIN , BHT , HEXYL CINNAMAL , GERANIOL , HYDROXYCITRONELLAL , CITRONELLOL , CITRAL , BENZYL BENZOATE (FIL C226149/1)

Asiakasarvostelut
4,9 (99 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja. Arvostelujen aitoutta ei tarkisteta.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon