BABOR - Cleansing - Thermal Toning EssenceBABOR - Cleansing - Thermal Toning Essence

Cleansing
Thermal Toning Essence / BABOR

1
200 ml
-25% ohjevähittäishinnasta

BP: € 109,30* / 1000 ml 200 ml

€ 21,86*
OVH € 29,15*
sinä säästät: -25% sinä säästät: -33%
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 61081

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua

Bestsellers

Kuvaus / Cleansing Thermal Toning Essence / BABOR

Alalinja: Puhdistus
Sarja: Cleansing
tuotenimike: Thermal Toning Essence

BABORin alkoholittoman Cleansing Thermal Toning Essencen avulla voit rauhoittaa herkkää ihoa puhdistuksen tai kuorinnan jälkeen. Kosteuttavilla ja suojaavilla ainesosilla rikastettu kasvovesi nesteyttää ihoasi täydellisesti ilman kireyttä.

Kosteutta ja rentoutta ihollesi

BABOR Cleansing Thermal Toning Essence on kasvovesi, jossa ei ole hajusteita tai alkoholia, ja se sopii erinomaisesti myös herkälle iholle. Se rauhoittaa ja sävyttää ihoa puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen ja se varmistaa, että ihon luonnollinen suoja vahvistuu. Kasvovesi sisältää mineraalipitoista, termistä Aachenin vettä, kosteuttavaa aloe veraa ja erityistä polymeeriä, joka auttaa kosteuttamaan ihoa ja tukee ihoesteen toimintaa. Kuiva ja kireä iho ovat siis menneisyyttä. Lisäksi kasvovettä on rikastettu anti-OX-kompleksilla, joka suojaa ihoa haitallisilta ympäristövaikutuksilta ja joka aktivoi ihon omien detox-entsyymien muodostumista parsakaalin ja sitruunan bioflavonoidiuutteiden avulla. Puhdistuksen tai kuorinnan jälkeen puuvillatyynyä liotetaan kasvovedessä ja tyynyä hierotaan kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Tämän jälkeen on suositeltavaa hemmotella ihoa ihon omaan tyyppiin sopivalla kasvohoidolla. Optimaaliset tulokset saavutetaan säännöllisellä käytöllä.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Cleansing Thermal Toning Essence / BABOR

AQUA, PROPANEDIOL, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, POLYQUATERNIUM-51, DISODIUM EDTA, BRASSICA OLERACEA ITALICA EXTRACT, BIOFLAVONOIDS, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CITRIC ACID, PANTOLACTONE

Asiakasarvostelut
5 (1 Asiakasarvostelu)