BABOR - Ampoule Concentrates FP - Energy Vitality and Resistance BABOR - Ampoule Concentrates FP - Energy Vitality and Resistance

Ampoule Concentrates FP
Energy Vitality and Resistance / BABOR

0
 
7 x 2 ml
 

7 x 2 ml

€ 35,95*
 
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 559967

Kuvaus / Ampoule Concentrates FP Energy Vitality and Resistance / BABOR

BABORin Energy Vitality and Resistance Ampoule Concentrates tarjoaa vaativalle iholle välttämättömiä ravintoaineita ja kosteutta, mikä tekee siitä sileämmän ja tasaisemman ja suojaa sitä haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta.

Merellisiä eksopolysakkaridi- ja planktonleväuutteita

BABOR Energy Vitality and Resistance Ampoule Concentrates on laadukas kasvohoito vaativalle iholle, joka reagoi herkästi ja on altis kuivumiselle. Ampullit sisältävät planktonleväuutteita, jotka kosteuttavat ihoa ja saavat sen näyttämään välittömästi tasaisemmalta ja kiinteämmältä. Lisäksi niillä on elvyttävä ja antioksidanttinen vaikutus. Merellinen eksopolysakkaridi vahvistaa luonnollista ihoestettä, joten siitä tulee kestävämpi ja vähemmän herkkä ja iho saa suojaa haitallisilta ympäristövaikutuksilta, jotka voivat johtaa ihon ennenaikaiseen vanhentumiseen. Käytä BABORin Energy Vitality and Resistance Ampoule Concentratesia kasvojen puhdistuksen jälkeen: Ravista ampullia ja avaa se sitten katkaisemalla. Levitä kasvohoito kasvoille ja kaulalle tasaisesti ja käytä sitten päivähoitotuotetta tavalliseen tapaan. 7 päivän kuurin jälkeen ihosi on parantunut huomattavasti, se tulee näyttämään tasaisemmalta ja kiinteämmältä ja iho on notkean pehmeä sekä joustava ja se tuntuu rennolta.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Bestsellers

Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)