Säästä 25 %* kevään suosikkituotteista

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Acqua di Parma Barbiere Parranajogeeli

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Monet miehet tuntevat ongelman: vaikka partakone liukuu erittäin sulavasti iholla märkäparran ajelun aikana, ärsyttävä partakoneen palovamma syntyy pian parranajon jälkeen. Se ei ainoastaan näytä epämiellyttävältä, vaan pahimmassa tapauksessa se voi myös kutittaa - joten kannattaa nopeasti etsiä parranhoitotuote, joka ratkaisee tämän ärsyttävän ongelman. Erinomainen ratkaisu, jonka nimeen monet kokeneet parturi-kampaajat vannovat, on laadukas Acqua di Parma -parranajogeeli.

Laadukas parranhoitotuote, jonka nimeen vannovat jopa kokeneet parturit

Acqua di Parma Shaving Gel on virkistävä parranajogeeli, joka kehittyy rikkaaksi vaahdoksi, kun se koskettaa ihoa (ja pientä loraus vettä). Tämä erityisen laadukas geeli, jota monet parturikampaajat ovat käyttäneet salongeissaan jo vuosien ajan vaikuttavin tuloksin, on rikastettu monilla kasviöljyillä, jotka antavat herkälle iholle jokaisella käyttökerralla arvokasta kosteutta, jota se voi varmasti käyttää joutuessaan kosketuksiin terävän terän kanssa. Tämä estää myös tehokkaasti päivittäisen parranhoidon ärsyttäviä sivuvaikutuksia, kuten punaisia märkärakkuloita tai vastaavia ihoärsytyksiä. Acqua di Parma -parranajogeeli osoittautuu näin ollen ihanteelliseksi ratkaisuksi kaikille miehille, jotka pitävät erittäin tärkeänä mahdollisimman mutkatonta ja täydellistä parranajoa.
Ainesosat
aqua (water), palmitic acid, triethanolamine, glyceryl stearate, isopentane, sorbitol, parfum (fragrance), phenoxyethanol, isobutane, hydroxyethylcellulose, limonene , p-anisic acid, hydroxycitronellal, linalool , punica granatum seed oil, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, citral, sodium hyaluronate, eugenol, coumarin, bht, citrus limon (lemon) peel oil, ocimum basilicum (basil) leaf extract, disodium phosphate, polysorbate 60, sodium phosphate, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 22.04.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube