SENSAI - Cellular Performance - Wrinkle Repair Linie - Lahjasetti SENSAI - Cellular Performance - Wrinkle Repair Linie - Lahjasetti
 
Wrinkle Repair Essence 40 ml + Wrinkle Repair Cream 8 ml + Prime Solution 5 ml / 1 Kpl

BP: € 178,95* / 1 Kpl Wrinkle Repair Essence 40 ml + Wrinkle Repair Cream 8 ml + Prime Solution 5 ml / 1 Kpl

Saatavissa heti

€ 178,95*
 
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 56455

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / Cellular Performance - Wrinkle Repair Linie Lahjasetti / SENSAI

SENSAI Cellular Performance Wrinkle Repair Line -lahjasetin avulla voit auttaa ihoa saavuttamaan nuorekkaamman ulkonäön. Lahjasetti, jossa on alkuperäinen koko tuotteesta Wrinkle Repair Essence ja Wrinkle Repair Cream sekä Prime Solution tuotteet matkakoossa, takaa sisällöllään virheettömän ihon.

SENSAI Cellular Performance Wrinkle Repair Line-lahjasetin tuotteet

Prime Solution on intensiivisesti tehokas ensimmäinen askel SENSAI-hoitorituaalissa. Kosteuttava voide virkistää ja elvyttää ihoa herkullisen kukkaisella aromillaan. Erityisen kaavansa ansiosta kosteusvoide parantaa ihon imeytymiskykyä ja valmistaa sen ihanteellisesti myöhempää hoitoa varten. Prime Solution-meikinpohjustusta käytetään aamulla ja illalla kasvojen puhdistuksen jälkeen ja se soveltuu sekä kuivalle että yhdistelmäiholle. Runsaan Wrinkle Repair Essence-seerumin avulla voidaan vähentää syvempiäkin ryppyjä ja juonteita. Pehmeän tekstuurinsa ansiosta seerumi imeytyy nopeasti ihoon. Levitä sitten iholle Wrinkle Repair Cream. Runsas kasvohoito antaa iholle voimakasta kosteutta ja voi pehmustaa syviä ryppyjä sisältä käsin. Tämän seurauksena kasvojen iho näyttää huomattavasti nuoremmalta - joka päivä. Kasvojenhoitoa käytetään aamulla ja illalla.

Kysyttävää tuotteesta?
Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon