Lancôme - Anti-Aging - Gift set Lancôme - Anti-Aging - Gift set

Anti-Aging
Gift set / Lancôme

0
 
Advanced Génifique Serum 7 ml + Rénergie Multi-Lift Ultra Tagescreme 15 ml + Advanced Génifique Yeux Light+Pearl 5 ml / 1 Stk.
-16%

BP: € 12,95* / 1 Kpl Advanced Génifique Serum 7 ml + Rénergie Multi-Lift Ultra Tagescreme 15 ml + Advanced Génifique Yeux Light+Pearl 5 ml / 1 Stk.

€ 12,95*
€ 15,58*
Loppuunmyyty
 

Kuvaus / Anti-Aging Gift set / Lancôme

Lancômen anti-aging -lahjasetin avulla näkyviä ikääntymisen merkkejä voi lievittää. Se sisältää seerumia, päivävoidetta ja silmänympärysvoidetta näytekoossa sekä hemmotellee ihoa kosteuttavilla ja ravitsevilla anti-aging-aineilla. Tuotteet on pakattu nättiin lahjapakkaukseen.

Lisätietoja Lancômen anti-aging-lahjasetin kasvonhoitotuotteista

Advanced Génifique Serum 7 ml aktivoi ihon sisäisen voiman ja nuorekkaan kauneuden uudelleen. Innovatiivisella probioottisella kaavalla varustettu kasvohoito vaikuttaa positiivisesti ihon mikrobiomiin ja vahvistaa myös ihon omaa suojausta. Innovatiivinen Rénergie Multi-Lift Ultra 15 ml -päivävoide, joka sisältää kiinteyttävää pellavansiemenuutetta, vaikuttaa ihoon kolminkertaisesti. Pellavansiemenuute, peptidit ja antioksidantit lievittävät ryppyjä ja juonteita sekä estävät lujuuden menetyksen. Samanaikaisesti tummien pisteiden ilmestyminen on luotettavasti estetty. Advanced Génifique Yeux Light+Pearl 5 ml -voiteen ansiosta silmänympärysalue on ravittu ja virkistynyt. Hierovalla asettimella varustettu silmäseerumi pehmentää pusseja, tummia renkaita ja ryppyjä sekä saa aikaan upeita tuloksia. Silmäalue ei vain näytä rennommalta, vaan myös sileämmältä ja säteilevämmältä - yhä uudelleen jokaisen käyttökerran jälkeen. ”360° Light Pearl” -asettimen ansiosta silmäalueen hoito ei ole vain helppoa, vaan myös erittäin tehokasta.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)