22%* ale + 10%*** Premium-jäsenenä

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Lacoste L.12.12 Noir Eau de Toilette Spray

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Eau de Toilette Spray,
Sarja
L.12.12 Noir
Alalinja
Miesten tuoksut
Lacoste L.12.12 Noir Eau de Toilette Spray -suihkeelle on ominaista lämmin, mutta maskuliininen tuoksukoostumus, josta ranskalaisen valmistajan perinteelle uskollisena ei puutu hienovaraista urheilullisuutta. Visuaalisesti hajuvesi on muutenkin katseenvangitsija: polopaidoista tuttu kirjailtu vihreä krokotiili on siirretty oikealle puolelle, ja myös itse pullossa on hienosti kuvioitu pinta. Tämän on tarkoitus tuoda mieleen poolopaitojen piqué-kuvio - ja se onnistuu hyvin. Ihanteellinen miehille, jotka etsivät monipuolista ja monikerroksista tuoksua, jota on hyvä käyttää myös yöllä.

Lämpimät harmoniat kohtaavat hienovaraisia mausteisia ja hedelmäisiä tuoksuvivahteita

. Aromaattisena fougerina Lacoste L.12.12 Noir Eau de Toilette Spray avautuu vesimelonin ja basilikan yhdistelmällä, ennen kuin se muuttuu sydämessä hieman kukkaisemmaksi laventelin ja verbenan myötä Lacoste L.12.12 Noir Eau de Toilette Sprayn näkyvät lämpimät akordit saadaan pohjavivahteesta, jossa yhdistyvät tumma suklaa ja kashmir ja joka näin harmonisoi sekä tietynlaisen katkeran että makean vivahteen. Moderni tuoksu on yhtä ainutlaatuinen kuin mieleenpainuva - miesten iloksi, jotka käyttävät sitä seuraavassa tilaisuudessa.
Ainesosat
ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, COUMARIN, CITRAL, GERANIOL, EUGENOL
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 24.06.2024 saakka.


***Premium-alennus ei koske lahjakortteja. Kaikki muut ehdot löydät osoitteesta www.parfumdreams.fi/parfumdreams-premium.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube