Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
5 (22)

ANNEMARIE BÖRLIND Erikoishoito Enzym-Peeling

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Enzym-Peeling,
Sarja
Erikoishoito
Alalinja
Kasvohoito
iho
kaikki ihotyypit
ominaisuus
antioksidantti, hoitava, ihon epäpuhtauksia vähentävä, ympäristön vaikutuksia vähentävä
Iho
kuorinta
Tuotenimike
Clean Beauty
Tuotetyyppi
pullo
Käyttökohde
kasvot
ANNEMARIE BÖRLINDin Beauty Specials Enzyme Peeling on osa Mustametsän todennäköisen tehokkaan luonnonkosmetiikan asiantuntijan "Natural Beauty" -sarjaa. Vuodesta 1959 Calwissa toiminut ANNEMARIE BÖRLIND on kypsynyt maailmanlaajuiseksi toimijaksi, joka toimii yli 30 maassa. Maailmanlaajuisesti tuetaan sosiaalisia hankkeita: luonnonmukaista karitevoita koskeva hanke Malissa, koulumajoitus Bangladeshissa ja "Ruusuja ei oopiumia" -aloite Iranissa. Vuonna 2009 yrityksen perustaja Annemarie Lindner sai New Yorkissa Natural Legacy Award -palkinnon, luonnontuotealan Oscarin, elämäntyöstään. Kate Winslet ja Nicole Kidman ovat tunnettuja Black Forest -luonnonkosmetiikan käyttäjiä.

Luonnollista kauneutta herkälle iholle

ANNEMARIE BÖRLINDin Beauty Specials Enzyme Peeling on puhtaasti kasviperäinen. Se on täysin vapaa mineraaliöljyjohdannaisista. Kuorintajauheessa ei käytetä mekaanisia kuorintahiukkasia. Luonnolliset entsyymit liuottavat kovettumia ja stimuloivat ihosolujen uusiutumista. Sertifioitu luomualoe vera tukee ihon uudistumista arvokkailla mineraaleilla, aminohapoilla ja vitamiineilla. Jauhe on kehitetty erittäin herkälle iholle yrityksen omissa tutkimuslaboratorioissa ja se kestää jopa 100 käyttökertaa. Jauhe kannattaa levittää kasvojen puhdistuksen jälkeen, työstää se kevyeksi vaahdoksi ja pestä pois kirkkaalla vedellä noin minuutin kuluttua.
Ainesosat
SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, DISTARCH PHOSPHATE, GLUCOSE, TALC, KAOLIN, TAPIOCA STARCH, MALTODEXTRIN, AQUA [WATER], XANTHAN GUM, AROMA [FRAGRANCE], GALACTARIC ACID, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SUBTILISIN, LINALOOL, LIPASE
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube