BaByliss

53
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

BaByliss: Hiusmuotoilua, jossa on sitä jotain

BaByliss on yksi maailman hiusmuotoilulaitteiden markkinajohtajista. BaByliss tuli kuitenkin alun perin tunnetuksi kosmetiikka- ja hiustenhoitotuotteistaan, kuten hiustenkuivaajista, kihartimista ja suoristusraudoista.

Ranskalainen yritys BaByliss perustettiin vuonna 1961. Kampaaja Lelièvre keksi kihartimen 1960-luvulla Pariisissa sijaitsevassa kampaamossaan ja antoi sille nimeksi BaByliss, josta tuli myöhemmin myös tuotemerkin nimi. Ei kestänyt kauaa, kun tuotemerkki tuli tunnetuksi kampaajien ja kosmetologien keskuudessa useissa maissa.

Tuotteiden jatkuva kehittäminen, uusien tuotteiden keksiminen ja innovatiiviset teknologiat tekivätBaBylissistä aina vain suuremman ja vahvistivat brändiä. Nykyään BaByliss toimii yli 60 maassa. Vuodesta 1995 lähtien se on kuulunut yhdysvaltalaiseen Conair-konserniin, joka on yksi maailman suurimmista wellness- ja pienkodinkoneiden valmistajista.

Mitä hiustenmuotoilulaitteita BaByliss tarjoaa?

BaBylissin hiustenmuotoilulaitteiden valikoima on laaja, ja jokaiselle löytyy jotakin. Valikoima tarjoaa seuraavia tuotteita:

BaByliss-laitteet tarjoavat monia lisäominaisuuksia. Esimerkiksi hiustenkuivain ei ole vain pelkkä hiustenkuivain, vaan siinä on kaikenlaisia teknisiä lisäominaisuuksia aina ionitoiminnoista epäsymmetrisiin diffuusoreihin ja kuuteen eri lämpötila- ja voimakkuusasteeseen. Suoristimissa ja kihartimissa on myös lukuisia teknisiä hienouksia, ja ne osoittavat, että ne eivät ole turhaan maailman markkinajohtaja omassa segmentissään.

Ammattilaisstylisteille, kampaamoille jne. on myös BaByliss Pro -tuotesarja, joka tarjoaa tehokkaita laitteita, jotka on kehitetty erityisesti ammattilaisten tarpeisiin. Tämä mahdollistaa tarkan, usein toistuvan ja intensiivisen käytön ongelmitta.

BaByliss-tuotteet viimeisteltyyn hiustyyliin: Mikä tekee merkistä erityisen?

BaByliss-tuotteita pidetään yleisesti korkealaatuisina muotoiluvälineinä, joiden avulla syntyy ylelliset kampaukset kaikille hiustyypeille. BaBylissin avulla niin naiset kuin miehet onnistuvat tuomaan parhaat puolensa esiin ja muokkaamaan luonnolliset hiuksensa haluamaansa muotoon. Ne suojaavat ja hoitavat hiuksia sekä vakuuttavat uusimmalla teknologialla ja tyylikkäällä ulkonäöllä. Babylissillä elegantti muotoilu sulautuu toiminnallisuuteen, helppokäyttöisyyteen ja korkeaan laatuun, mikä tekee BaByliss-laitteen käytöstä täydellisen elämyksen.

Ei ole väliä, olivatko hiukset pitkät, lyhyet, ohuet tai paksut, BaByliss-laitteiden joukosta löytyy se oikea jokaiselle hiustyypille. Tuuheat kiharat, suorat ja sileät hiukset tai täydellisesti leikattu parta: BaByliss ei jätä ketään pulaan.

Osta BaByliss-tuotteet verkosta ja hyödynnä suuri valikoima

parfumdreamsilla voit ostaa BaByliss-tuotteet verkosta ja nauttia suuresta tuotevalikoimasta. BaByliss-tuotteiden ostaminen verkosta mahdollistaa rennon selailun, laajan yleiskuvan koko valikoimasta ja edulliset hinnat.