ALE
BABOR - Ampoule Concentrates FP - SOS Active PurifierBABOR - Ampoule Concentrates FP - SOS Active Purifier

Ampoule Concentrates FP
SOS Active Purifier / BABOR

18
7 Ampoules / 7 x 2 ml
-26% ohjevähittäishinnasta

7 Ampoules / 7 x 2 ml

Fire € 17,95*
OVH € 24,10*
sinä säästät: -26% sinä säästät: -33%
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 61303

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua

Bestsellers

Kuvaus / Ampoule Concentrates FP SOS Active Purifier / BABOR

Alalinja: Kasvohoito
Sarja: Ampoule Concentrates FP
tuotenimike: SOS Active Purifier

Ampoule Concentrates FP -hoitosarjan BABOR SOS Active Purifierin avulla voit torjua olemassa olevia näppylöitä ja mustapäitä nopeasti ja tehokkaasti. Aktiivisten ainesosien tiiviste on kehitetty erityisesti hoitamaan epäpuhdasta ihoa, joka on altis finneille. Se sisältää suuren annoksen antibakteerisia aineita, kuten liuskeöljyä ja teepuuöljyä. Erityisen sakeuden ansiosta hoito imeytyy ihoon nopeasti ja näkyviä vaikutuksia voidaan saada aikaan jo muutamassa sekunnissa. Neste torjuu bakteereita, kirkastaa ihoa ja estää näppylöiden ja mustapäiden muodostumisen.

Nesteen levittäminen

BABOR Ampoule Concentrates FP SOS Active Purifier Fluid levitetään kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle kasvojen puhdistuksen jälkeen ja se hierotaan ihoon hellävaraisesti kämmenellä. Annettuasi aineen vaikuttaa hetken, voit jatkaa hoitorutiinia oman ihosi tyyppiin sopivalla hoitotuotteella. Ihosi näyttää puhtaammalta välittömästi levittämisen jälkeen. 7 päivän hoidon jälkeen näet entistä selkeämpiä hoitotuloksia ja finnien ilmestyminen estyy luotettavasti. Jos haluat hemmotella ihoasi erityisen tehokkaasti, kannattaa harkita 3-4 viikon elvyttävää hoitoa. Tämä koskee kaikkia sarjan ampulleja: Mitä kauemmin käytät vaikuttavien aineiden seerumia, sitä parempia tulokset ovat.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Ampoule Concentrates FP SOS Active Purifier / BABOR

AQUA, ALCOHOL DENAT., MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, SODIUM SHALE OIL SULFONATE, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CARBOMER, LIMONENE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM SULFATE

Asiakasarvostelut
5 (18 Asiakasarvostelut)