BABOR - Ampoule Concentrates FP - Repair Resilience and Activation BABOR - Ampoule Concentrates FP - Repair Resilience and Activation

Ampoule Concentrates FP
Repair Resilience and Activation / BABOR

0
 
7 x 2 ml
 

7 x 2 ml

€ 40,95*
 
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 559997

Kuvaus / Ampoule Concentrates FP Repair Resilience and Activation / BABOR

BABOR Repair Resilience and Activation Ampoule -tiivisteet saavat rasittuneen ja väsyneen ihon taas säteilemään, parantavat sen vastustuskykyä ja saavat sen näyttämään kiinteämmältä.

Sisältää arvokkaita tryffeli- ja leväuutteita

BABOR Repair Resilience and Activation Ampoule -tiivisteillä annat kireälle ja väsyneelle iholle välittömästi uutta pirteyttä ja energiaa. Kasvohoitoampullit sisältävät erittäin tehokasta levä- ja tryffeliuutteiden kompleksia, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa välittömästi ja saa sen näyttämään eloisammalta, tasaisemmalta ja säteilevämmältä vain yhden käyttökerran jälkeen. Levitä neste puhdistuksen jälkeen kasvoillesi, kaulalle ja dekolteelle, älä huuhtele sitä pois. Käytä sitten normaalia päivävoidetta. Hoitoa tehostaa se, että BABOR Repair Resilience and Activation Ampoule -tiivisteitä on 7 päivän kuuri. Ihon rakenne paranee merkittävästi hoidon jälkeen ja iho näyttää kirkkaammalta ja tasaisemmalta. Kasvohoito saa ihon näyttämään täyteläisemmältä ja tasaisemmalta, se vahvistaa ihon luonnollista puolustuskykyä, tekee siitä kestävämmän ja suojaa sitä ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Bestsellers

Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)