BABOR - Ampoule Concentrates FP - Hydra Moisture and PrebioticsBABOR - Ampoule Concentrates FP - Hydra Moisture and Prebiotics

Ampoule Concentrates FP
Hydra Moisture and Prebiotics / BABOR

0
7 x 2 ml
-20% ohjevähittäishinnasta

7 x 2 ml

€ 17,26*
OVH € 21,57*
sinä säästät: -20% sinä säästät: -28%
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 559943

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua

Bestsellers

Kuvaus / Ampoule Concentrates FP Hydra Moisture and Prebiotics / BABOR

Alalinja: Kasvohoito
Sarja: Ampoule Concentrates FP
tuotenimike: Hydra Moisture and Prebiotics

BABORin Ampoule Concentrates Hydra Moisture and Prebiotics antavat iholle ylivoimaisen sysäyksen tuoreutta. Kasvohoidon arvokkaita ainesosia ovat polysakkaridit ja hyaluronihappo. Lisäksi sen sisältämät Perfection Peptides 3 ja Glow Tech -pigmentit auttavat sinua luomaan visuaalisesti tasaisemman ja pirteämmän ihon. BABOR Hydra Moisture and Prebiotics kosteuttaa ihoasi tehokkaasti ja kuivuudesta aiheutuneet rypyt vähentyvät. Ampullikonsentraatit kompensoivat epäsäännöllisyyksiä visuaalisesti ja ihosi saa nuorekkaamman säteilyn.

Kasvohoidon korkealaatuinen, valoa heijastavan pigmentin ja hyaluronihapon kompleksi antaa ihon loistaa. Säännöllisessä käytössä Perfection Peptide 3 tukee ihon luonnollista uudistumista.

Ampoule Concentrates Hydra Moisture and Prebioticsin käyttö

Puhdista ihosi ensin esimerkiksi BABORin puhdistustuotteilla. Ota nyt yksi ampulli, ravista sitä ja peitä sitten ampullin kaula mukana toimitetulla ampullinavaajalla tai kosmeettisella liinalla. Tartu nyt ampullin kaulaan tai avaajaan ja rikko ampulli nykivällä liikkeellä alemmasta, värillisestä renkaasta. Laita hoitotiiviste kämmenelle ja levitä se sitten dekolteelle, kaulalle ja kasvoille. Levitä kasvohoitotuotetta kevyesti taputtamalla sitä ihoon ja levitä sen jälkeen hoitovoide.

Kysyttävää tuotteesta?
Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)