BABOR - Ampoule Concentrates FP - Energy and Glow BABOR - Ampoule Concentrates FP - Energy and Glow

Ampoule Concentrates FP
Energy and Glow / BABOR

0
 
7 x 2 ml
 

7 x 2 ml

€ 31,95*
 
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 559965

Kuvaus / Ampoule Concentrates FP Energy and Glow / BABOR

BABOR AMPOULE CONCENTRATES Energy and Glow on toinen onnistunut kasvojen hoitotuote tunnetusta kosmetiikkayrityksestä, joka palvelee vain ja ainoastaan kauneutta. 7 päivän hoitoon käytettävät tiivistetyt, vaikuttavat aineet ovat pienissä, kätevissä ampulleissa, jotka sisältävät kaiken, jota tarvitaan, jotta voisit saada väsyneen ihon taas loistamaan. Erittäin helppokäyttöisellä AMPOULE CONCENTRATES Energy and Glowilla saadaan iholle mahdollisimman hehkuva vaikutus hyvin lyhyessä ajassa. Tuloksena on säteilevä ihon sävy ja täydellinen dekoltee voimakkaasti tiivistettyjen ainesosien ansiosta.

BABORin 60 vuoden tutkimusten jälkeen kauneuden voi ottaa mukaan - milloin ja missä tahansa

Tämän tunnuslauseen mukaisesti BABOR on kehittänyt AMPOULE CONCENTRATES -sarjaansa erilaisia ??seerumeja kasvojen hoidon täydentämiseksi, mukaan lukien seerumin

Energy and Glow normaalin ja kuivan ihon elvyttämiseksi ja virkistämiseksi

. Kun seerumia on levitetty aamulla perusteellisen puhdistuksen jälkeen seitsemän peräkkäisen päivän ajan, vitamiinikompleksi pääsee suoraan kudoksiin. A ja E-vitamiini, provitamiini B5 ja biotiini tekevät ihosta välittömästi joustavan, pehmeän ja tasaisen. Valoa heijastavat pigmentit antavat tälle ihon nuoruuden lähteelle myös hienostuneelle kasvohoidolle tyypillisen näkyvän hehkun ja raikkauden potkun.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Bestsellers

Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)