Tee ihmeitä: Sun-Kissed Skin

Kuinka hankkia lyhyessä ajassa kaunis ruskettunut iho? Loihdi auringonhehkua iholle itseruskettavilla tuotteillamme. Mihin tulee kiinnittää huomiota ennen itseruskettavan tuotteen levittämistä ja miten saavuttaa tasainen rusketus ilman läikkiä ja rantuja? Kerromme sen sinulle itserusketusoppaassamme.

Good vibes & tan lines

Itserusketus: mihin tulee kiinnittää huomiota?

Itseruskettavien tuotteiden käytössä huolellinen valmistelu on tärkeää. Hilseilevä iho ja karheat kohdat esimerkiksi kyynärpäissä, voivat tehdä rusketuksesta liian tumman ja lopputuloksesta läikikkään. Välttääksesi tämän on huolellinen kuorinta tarpeen. Kuori iho mieluiten jopa 24 tuntia ennen itseruskettavan tuotteen levittämistä. Näin annat ihollesi riittävästä aikaa uudistua ja lopputuloksena on rannuton rusketus.

Kaunis rusketus ilman läiskiä ja rantuja?

Tasainen rusketus on helpompi tehdä käyttämällä säästeliäästi itseruskettavaa tuotetta. Etenkin karvaiset ihoalueet tai vaativat kohdat, kuten polvet ja kyynärpäät, voivat tehdä tuotteen levittämisestä vaikeaa ja johtaa rusketusläiskiin. Vinkkimme: Sekoita itseruskettavaa tuotetta kosteusemulsioon ja levitä se iholle huolella. Ehdoton juttu ovat myös itseruskettavan tuotteen levittämiseen tarkoitetut käsineet. Ne suojaavat käsiä ja saavat aikaan tasaisemman rusketuksen.

Itserusketus: Oikean määrän levittäminen

Mikä on oikea annostelu? Aloita levittäminen alhaalta ja etene hitaasti ylöspäin: Levitä itseruskettavaa voidetta joka päivä hieman, kunnes olet saavuttanut haluamasi sävyn. Tämän jälkeen riittää, kun levität itseruskettavaa voidetta kahdesta kolmeen kertaan viikossa. Se tekee rusketuksesta freesin näköisen ja säilyttää rusketuksen pidempään. Sattuiko pieni rusketusvahinko? Ei hätää – mene kylpyyn! Kylpy saa uloimman ihokerroksen turpoamaan, mikä helpottaa epätasaisuuksien kuorimista.

Oikeat itseruskettavat tuotteet kasvoille

Useimmat vartalolle tarkoitetut itseruskettavat tuotteet ovat juoksevia eikä ne sen vuoksi sovellu niin hyvin kasvoille. Valitse kasvoille oma tuotteensa. Jos ihosi on herkkä, kiinnitä tuotteen valinnassa huomiota siihen, ettei se sisällä hajusteita tai alkoholia. Levitettäessä tuotetta kasvoihin noudata erityistä huolellisuutta. Älä levitä tuotetta silmänympäryksiin tai hiusrajaan läiskien välttämiseksi.

Meidän Must-Have-tuotteemme