Valokeilassa: Aurinkorasva

Ensimmäiset auringonsäteet tervehtivät meitä jo. Kesälomia varataan, ilo tulevista lämpimistä päivistä, auringosta ja hyvin ruskettuneesta ihosta kasvaa. Oikealla aurinkovoiteella suojaat ihoasi vanhenemista, UV-säteilyä, palamista ja ihosyöpää vastaan.

Summer Scents Beach Look Aurinkorasva Aurinkosuoja hiuksille! Aurinkosuoja jokaiselle ihotyypille! Hyvä tietää: Apua auringon polttamalle iholle

Kuinka aurinkovoide suojaa ja hoitaa ihoasi?

 

Orgaanisten, mineraalisten tai yhdistelmäsuodattimien yhdistelmien avulla aurinkovoide tai aurinkomaito suojaa ihoasi aggressiivisilta UV-säteiltä. Orgaaniset UV-suodattimet huolehtivat siitä, että UV-säteily muuntuu vaarattomaksi lämpöenergiaksi. Tästä on tuloksena suojamekanismi. Mineraaliset suodattimet, kuten titaanidioksidi ja sinkkioksidi heijastavat auringonvaloa – mitä suurempi suojakerroin, sitä tehokkaammin.

 

Kuinka kauan aurinkovoide säilyy?

 

Jos tuotteesi on vielä alkuperäispakkauksessa tai sitä ei ole vielä avattu, voit käyttää tuotetta kolme vuotta. Jos aurinkovoiteesi on ollut kesällä jo monta päivää rannalla mukanasi auringonpaisteessa tai hiekassa, hävitä se kesän lopussa.

 

Mitä vanhan aurinkovoiteen käytössä on huomioitava?

Suuntaa antavana arvona voit aina käyttää tuotteen parasta-ennen-päiväystä. Tämä päiväys ilmoittaa, kuinka kauan voide säilyy avaamattomana. Parasta-ennen-päiväyksen vieressä on kuva avatusta tölkistä. Tämä symboli osoittaa, kuinka kauan tämä, avattu aurinkovoide säilyy.

Mitä teen, jos aurinkovoiteen päiväys on vanhentunut?

Jos aurinkovoiteesi on ylittänyt valmistajan ilmoittaman parasta-ennen-päiväyksen, tulisi seuraavalla käyttökerralla tarkastaa, tuoksuuko se epätavalliselta tai onko voiteen koostumus muuttunut. Jos näin ei ole, voit käyttää vanhaa voidetta edelleen. Huomioi seuraavat vinkit, jotta voisit käyttää aurinkovoidettasi mahdollisimman pitkään: Varastoi aurinkovoide viileässä paikassa, äläkä altista sitä suoralle auringonsäteilylle. Puhdista putkilon suuaukko käytön jälkeen, jotta bakteerien aiheuttama saastuminen estettäisiin.

Suosikkituotteemme naisille