Täydelliseen rantatyyliin

Summer Scents Beach Look Aurinkorasva Aurinkosuoja hiuksille! Aurinkosuoja jokaiselle ihotyypille! Hyvä tietää: Apua auringon polttamalle iholle

Beach-Look Silmät Make-up

Kaikki vaaleansinistä!

Ilmaise kantasi kesämeikilläsi. Levitä ihana sinisen sävy luomillesi. Vaaleansininen silmämeikki saa sinut säteilemään meren tavoin ja olet valmis rannalle.

Beach-Look Make-up

endless summer

Voidemaisen kevyet tekstuurit ovat ehdottomia tänä kesänä! Cream Blush huolehtii kesällä siitä, ettei ihosi pääse kuivumaan kuten puuterimaista poskipunaa käyttäen. Voidemaiset tekstuurit voidaan yhdistellä optimaalisesti hoitotuotesuosikkeihisi ja aurinkosuojaasi.

Älä unohda: Huulien hoitoa!

 

Keho ja kasvot eivät ole ainoat auringonsuojaa kaipaavat. Myös huulia tulisi suojata UV-säteiltä. Etsi siksi huultenhoitopuikko, jossa on korkea suojakerroin.

 

Tee ihmeitä: Beach Waves

Päivä rannalla saa myös hiuksesi taipumaan rennoille laineille auringon ja suolaveden vaikutuksesta. Vinkeillämme luot hiuksiisi aaltoja myös kotona kihartimella:

  1. Kampaa hiukset suoriksi ja suihkuta niihin lämpösuojasuihketta. Jos hiukset ovat pesun jäljiltä märät, föönaa ne kuiviksi.
  2. Kierrä hiussuortuva kerrallaan kihartimen ympärille ulos päin kiertäen. Saat lisää luonnollista ilmettä kiertämällä muutaman eri levyisen hiussuortuvan vastakkaiseen suuntaan.
  3. Avaa kiharat lopuksi sormin tai varovaisesti kammalla.
  4. Suihkuta hiuksiin hieman hiuskiinnettä kiinnittääksesi kiharat.

Vinkki: Kiharoiden ei ole tarkoitus näyttää tehdyiltä. Siksi kannattaa valita melko kookas kiharrin.

Kauneustuotteet täydellisiin aaltoihin