Mega Summer Sale: jopa -75 %* useista tuotteista

Menu

Parfumdreams
4 (1)

it Cosmetics Brush Heavenly Luxe #2 Airbrush Concealer Brush

Saatavissa heti
Tuotenro
PayPalKlarna-laskuMasterCardVisa
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Airbrush Concealer Brush, Heavenly Luxe #2
Sarja
Brush
Alalinja
Tarvikkeet
It Cosmeticsin Heavenly Luxe #2 Airbrush Concealer Brush -sivellin on kaksipuolinen peitevoiteensivellin, joka on todellinen ammattilainen nestemäisen ja kermaisen peitevoiteen levittämisessä ja häivyttämisessä. Mukavan kahvan ja palkittujen Heavenly Luxe -karvojen ansiosta käsittely on lastenleikkiä. Sivellin auttaa luomaan virheettömän ja säteilevän ihonvärin. Terävä, litteä sivu on suunniteltu erityisesti peitevoiteen levittämiseen silmien alle, nenän ympärille ja muille vaikeasti tavoitettaville alueille. Pyöreällä, pörröisellä siveltimellä peitevoide voidaan sitten levittää optimaalisesti ja peittää puutteet. Tuloksena on luonnollisen näköinen, täydellinen iho. Käytön jälkeen käytännöllisellä korkilla varustettu sivellin voi kadota meikkipussiin ilman, että se tahraantuu. Tämä tekee siitä ihanteellisen meikkitarvikkeen sekä kotona että matkoilla.

Peitevoiteen levittäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

Olipa kyseessä sitten nestemäinen tai voidemainen peitevoide - it Cosmetics Heavenly Luxe #2 Airbrush Concealer Brush -sivellin pystyy kaikkeen. Lisäksi siveltimen karvat ovat vapaita eläinkokeista, hygieenisiä ja sopivat kaikille ihotyypeille.
4,0
4
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 15.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube