20 %* alennus festarikauteen

Menu

Parfumdreams
4,7 (311)

it Cosmetics Brush Heavenly Luxe #7 Complexion Perfection Brush

Saatavissa heti
Tuotenro
PayPalKlarna-laskuMasterCardVisa
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Complexion Perfection Brush, Heavenly Luxe #7
Sarja
Brush
Alalinja
Tarvikkeet
Tuotetyyppi
Meikkisiveltimet
Käyttökohde
kasvot
Täydellisen meikin pitäisi saada sinut unohtamaan ihon epäpuhtaudet ja puutteet ja jättää sinulle vain säteilevä iho. It Cosmeticsin Heavenly Luxe #7 Complexion Perfection Brush on ihanteellinen kumppani tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Tämä superpehmeä 2-in-1-sivellin on erinomainen valinta virheettömän lopputuloksen saavuttamiseen meikkivoiteen tai peitevoiteen kanssa.

Mitä erityistä Heavenly Luxe #7 Complexion Perfection Brush -siveltimessä on? It Cosmeticsin Heavenly Luxe #7 Complexion Perfection Brush -sivellin on suunniteltu yhteistyössä johtavien plastiikkakirurgien kanssa, ja sille on ominaista sen erityisen pehmeät siveltimen karvat, jotka sopivat erinomaisesti myös hyvin herkälle iholle. Se on tietenkin täysin vegaaninen. Sivellin on myös erittäin kevyt ja siinä on kaksi erikokoista päätä. Suurta, pörröistä puolta voidaan käyttää meikkivoiteen nopeaan levittämiseen ja häivyttämiseen laajemmille alueille, kun taas pieni siveltimen pää on suunniteltu tarkkaan työskentelyyn vaikeasti tavoitettavilla alueilla, kuten nenän ja silmien kohdalla. Näin saat aina aikaan vastustamattoman meikin.

Miten it Cosmeticsin meikkisivellintä käytetään

Työskentely Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush -siveltimellä ei ole vaikeaa. Suurta sivua käytetään yksinkertaisesti halutun meikkivoiteen levittämiseen iholle pyörein liikkein kasvojen keskeltä, kun taas kapeaa kärkeä käytetään peitevoiteen levittämiseen pienemmille alueille.
4,7
4,7
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 23.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube