Tilauksesi 5 vaihetta

Voit mennä kassalle, jos sinulla on vähintään yksi tuote ostoskorissasi. Tilauksesi lähettämistä varten sinun on täytettävä seuraavat kohdat. Mikäli sinulla on ongelmia tilauksesi kanssa, eikä kysymyksiin löydy vastausta apuosiosta, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.Vaihe 1: Osoite

Tilausprosessin ensimmäisessä vaiheessa voit valita sekä toimitus- että laskutusosoitteen. Jos olet tallentanut tilillesi useita osoitteita, voit valita niistä. Jos et ole vielä tallentanut osoitetta, johon haluat paketin, tai jos haluat, että paketti lähetetään tavallisesta poikkeavaan osoitteeseen, voit kirjoittaa alareunassa olevaan lisätietoja-kenttään uuden osoitteesi. Laskutusosoite voi tarvittaessa olla eri kuin toimitusosoite.


Vaihe 2: Toimitustavat

Lähetämme pakettisi Posti kautta. Tuotteet toimitetaan 3-5 arkipäivässä.


Vaihe 3: Maksutavat

Kolmas vaihe on maksutavan valitseminen. Maksutavat näet tässä .


Vaihe 4: Yhteenveto ja vahvistus

Vaihe 4 näyttää yhteenvedon tilauksesta. Kaikki tähän mennessä tehdyt valinnat näkyvät vielä tässä, ja sinulla on mahdollisuus tehdä muutoksia.
Tarvittaessa tilaukseen voi liittää viestin. Mikäli kaikki tiedot pitävät paikkansa, tilauksen voi lähettää hyväksymällä sopimuksen ehdot. Tässä vaiheessa tilaus on vielä mahdollista peruuttaa.


Vaihe 5: Tilauksen päättäminen

Tilauksen lähettämällä sen tiedot siirtyvät meille. Maksutavasta riippuen sinun tulee ensin hoitaa tilauksesi kustannukset, ennen kuin tilaus voidaan lähettää sinulle.