ALE
Wella - Oil Reflections - Elixir Wella - Oil Reflections - Elixir
10 x 6 ml
-60%

10 x 6 ml

Saatavissa heti

€ 34,37*
Myyntihinta sitoumuksetta € 85,92*
alhaisin hinta 30 päivään: € 34,37
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 108066

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua

Kuvaus / Oil Reflections Elixir / Wella

Alalinja: Professionals Care
Sarja: Oil Reflections
tuotenimike: Elixir
ominaisuus: glättend, pflegend, ausgleichend, Anti-Frizz

Wellan Oil Reflections Elixir -hiusseerumi antaa hiuksille erityisen pitkäkestoisen kiillon ja takaa sen, että kurittomat suortuvat voidaan kiinnittää paikoilleen helpommin. Tuotteessa on pörröisyyttä estäviä aineita, ja se tekee hiuksista helpommin kammattavat. Tuote sopii kaikille hiustyypeille ja on erityisen hiusystävällinen. Korkealaatuiset luonnolliset ainesosat, kuten kameliaöljy ja valkoinen tee, antavat tuotteelle rauhoittavan vaikutuksen ja hiuksille joustavuutta ja terveellistä kiiltoa, joka kestää koko päivän.

Wellan Oil Reflections Elixir -hiusseerumi edistää hiusten tervettä kiiltoa ja joustavuutta

Seerumia annostellaan märille hiuksille ja hierotaan suortuviin. Pitkän, jopa kymmenen minuutin vaikutusajan jälkeen aine huuhdellaan uudelleen lämpimällä vedellä, ja hiukset voidaan sitten muotoilla tavalliseen tapaan. Jo vain muutaman käyttökerran jälkeen voidaan huomata ensimmäiset positiiviset tulokset ja hiusten rakenne näyttää huomattavasti terveemmältä. Hiukset on helpompi muotoilla ja tuntuvat tasaisemmilta ja paksummilta. Tämä seerumi sopii sekä naisille että miehille. Se antaa hiuksille pitkäkestoisen loiston ja joustavuutta koko päivän ajan.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Oil Reflections Elixir / Wella

Cyclopentasiloxane,Dimethiconol, Alcohol Denat., Parfum, TocopherylAcetate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Aqua,Persea Gratissima Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil,Cocos Nucifera Oil, Alpha-Isomethyl Ionone

Asiakasarvostelut
4 (2 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja. Arvostelujen aitoutta ei tarkisteta.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon