Säästä 25 %* kevään suosikkituotteista

Menu

Parfumdreams
Versace 40 Tuote

Versace hajuvesi

Ainutlaatuisten tuoksujen dekadentti runsaus

Gianni Versacella oli visio, kun hän perusti oman suunnittelijamerkkinsä vuonna 1978: Rikkaiden värien, epätavallisten kuosien ja skandaalimaisen leikkauksen oli määrä tuoda tuulahdus raikasta ilmaa muotimaailmaan, joka niin usein luotti vain tyylikkääseen vähättelyyn. Versace puolestaan juhli yltäkylläisyyttä ja nautti siitä huomiosta, jota hänen luomuksensa herättivät maailmanlaajuisesti.
Ei siis ihme, että italialainen luksusmerkki on ollut muotimaailman eturintamassa vuosikymmeniä - eikä vain vaatteiden vaan myös asusteiden ja tuoksujen osalta. Etenkin kun kyse on tuoksuista!

Naisten hajuvedet ja miesten hajuvedet Versacelta - aistillista, ylellistä, jännittävää



Italialainen muotitalo uskaltautui tuoksujen maailmaan jo 1980-luvulla. Sen ensimmäinen naisten tuoksu, "Gianni Versace for Women", oli välitön hitti ja osoitti, että sillä oli taitoa paitsi muodin, myös hajuvesien saralla. Sittemmin on lisätty kymmeniä naisten ja miesten tuoksuja, jotka heijastavat täydellisesti tuotemerkin filosofiaa.
Muotitalon naisten tuoksu houkuttelee aistillisuudellaan ja intohimollaan Ylelliset aksentit valkoista patsulia tai sisilialaista limeä viettelevät aisteja ja viettelevät kuin henkeäsalpaavat illat Amalfin rannikolla. Olipa se sitten makea ja aistillinen tai raikas kuin keväinen suudelma, kaikilla naisten tuoksuilla on yksi yhteinen piirre: viettelyn taito.
Miesten tuoksu on suunnattu miehille, jotka tietävät tarkalleen, mitä haluavat. Se on voimakas, intensiivinen miesten tuoksu täynnä intohimoa ja miehisyyttä. Seetripuun ja tammen sammaleen tuoksut kohtaavat raikkaat roiskeet minttua ja vihreää omenaa.
Ja tietysti myymälässä on myös yhteensopivia vartalonhoitotuotteita, kuten vartalovoidetta tai deodoranttia , jotka sopivat yhteen tuoksujen kanssa.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 22.04.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube