ALE
Lancôme - Maison Lancôme - Oûd Bouquet Eau de Parfum Spray Lancôme - Maison Lancôme - Oûd Bouquet Eau de Parfum Spray

Maison Lancôme
Eau de Parfum Spray Oûd Bouquet / Lancôme

6
100 ml
-20%

BP: € 1.889,50* / 1000 ml 100 ml

€ 188,95*
Myyntihinta sitoumuksetta € 236,80*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 941788

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua

Bestsellers

Kuvaus / Maison Lancôme Eau de Parfum Spray Oûd Bouquet / Lancôme

Alalinja: Naisten tuoksut
Sarja: Maison Lancôme
tuotenimike: Eau de Parfum Spray Oûd Bouquet

Vuodesta 2014 lähtien saatavilla on ollut Lancômen Eau de Parfum -suihke Ôud Bouquet. Maison Lancôme palkkasi parfymööri Fabrice Pellegrinin kehittämäänitämaisen makean tuoksun miehille ja naisille. Kuten kaikki Les Parfums Grands Crus -malliston pakkaukset, pullo on suorakulmainen, kirkas ja kauniisti koristeltu. Eau de Parfum -suihkeessa Lancôme Ôud Bouquet se on ruusu, joka hehkuu meripihkan värisen nesteen läpi. Maison Lancômen unisex-tuoksulla on selkeä presenssi, joka jakaa ihmisten mielipiteitä - jotkut rakastavat sitä, toisille se voi olla hieman liikaa.

Satuhetki markkinoilla

Kun parfymööri sekoittaa vaniljaa, suklaata, ruusuja, sahramia ja oudia, kuten Lancôme Ôud Bouquet -tuoksun kohdalla, Eau de Parfum -suihkeessa on selkeää makeutta lähes gurmandine vivahteineen. Näin ollen Lancôme Ôud Bouquet ei ole jokapäiväiseen käyttöön sopiva tuoksu. Se on pikemminkin pitkiä klubi-iltoja tai romanttisia öitä varten. Pitkä säilyvyysaika ja tuoksupilvi puhuvat puolestaan hajuveden pitkäkestoisesta läsnäolosta. Maison Lancôme on osoittanut, että sen valikoimaan ei kuulu vain kevyitä ja hienovaraisia tuoksuja, vaan myös selvästi läsnä olevia tuoksuja.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Maison Lancôme Eau de Parfum Spray Oûd Bouquet / Lancôme

ALCOHOL , PARFUM / FRAGRANCE , AQUA / WATER , ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE , ETHYLHEXYL SALICYLATE , BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE , BHT , CI 14700 / RED 4 , CI 15510 / ORANGE 4 , CI 17200 / RED 33 , CI 42090 / BLUE 1 , GERANIOL , EUGENOL , ISOEUGENOL , ALPHA-ISOMETHYL IONONE , CITRONELLOL , BENZYL ALCOHOL

Asiakasarvostelut
5 (6 Asiakasarvostelut)