ALE
Lancôme - Puhdistus ja naamiot - Miel-En-Mousse Lancôme - Puhdistus ja naamiot - Miel-En-Mousse
16
200 ml
-20%

BP: € 104,75* / 1000 ml 200 ml

Saatavissa heti

€ 20,95*
Myyntihinta sitoumuksetta € 26,25*
alhaisin hinta 30 päivään: € 20,95
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 952151

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / Puhdistus ja naamiot Miel-En-Mousse / Lancôme

Alalinja: Kasvohoito
Sarja: Puhdistus ja naamiot
tuotenimike: Miel-En-Mousse

Puhdistus ja naamiot ovat tärkeitä ja koskevat sekä naisia että miehiä. Suosittuihin puhdistustuotteisiin kuuluu Lancômen 2-in-1- puhdistustuote Miel-En-Mousse. Tämä laadukas puhdistus saa ihon tuntumaan samettiselta. Lancôme-tuotteen hieno vaahto ei poista ainoastaan likaa, pölyä, ihon hiukkasia ja epäpuhtauksia. Herkkä iho puhdistetaan myös perusteellisesti meikistä, jotta huokoset voivat taas hengittää vapaasti. Kevyt emulsio sitoo myös ylimääräistä ihorasvaa, mutta ei jätä iholle kalvoa. Puhdistuksen jälkeen tuote huuhdellaan iholta puhtaalla vedellä.

Puhdistus & naamiot - ammattimaista hoitoa Ranskasta

Innovatiivinen 2-in-1 -puhdistustuote Miel-En-Mousse vakuuttaa myös aistillisella tuoksulla, joka takaa hyvän mielen kylpyhuoneessa myös illalla pitkien juhlien jälkeen. Päivän myöhäisimpinäkin tunteina herkän kasvojen ihon hellävarainen puhdistus on etusijalla. Siksi Lancômella on puhdistus- ja naamiokategoriassa paljon tehokkaita tarjoustuotteita, joilla ihoa voi puhdistaa vaivattomasti ilman suurempia ponnistuksia. Luonnolliset ainesosat, kuten akaasiahunaja, tekevät kevyestä Miel-En-Mousse -emulsiosta ylellisen hoitotuotteen, jota iho odottaa päivästä toiseen. Pumpulla annosteltava puhdistustuote on erittäin runsas.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Puhdistus ja naamiot Miel-En-Mousse / Lancôme

GLYCERIN , AQUA / WATER , SODIUM LAURETH SULFATE , PROPYLENE GLYCOL , COCO-BETAINE , PEG-7 GLYCERYL COCOATE , MEL / HONEY , CI 19140 / YELLOW 5 , SODIUM CHLORIDE , SODIUM BENZOATE , PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE , POLYQUATERNIUM-7 , SALICYLIC ACID , NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT , LIMONENE , LINALOOL , SORBITOL , ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT , CITRIC ACID , PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL , PARFUM / FRAGRANCE

Asiakasarvostelut
4,9 (16 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja. Arvostelujen aitoutta ei tarkisteta.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon