La Mer - Tonics - The Oil Absorbing Tonic La Mer - Tonics - The Oil Absorbing Tonic

Tonics
The Oil Absorbing Tonic / La Mer

2
 
200 ml
 

BP: € 45,48* / 100 ml 200 ml

Saatavissa heti

€ 90,95*
 
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 757184

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / Tonics The Oil Absorbing Tonic / La Mer

La Mer The Oil Absorbing Tonic kuuluu The Tonics -sarjaan ja se on kehitetty erityisesti rasvaiselle iholle. Sitä voi kuitenkin käyttää myös normaalilla iholla, jos T-alue on rasvainen. Kasvovettä voi käyttää joko paikoitellen esimerkiksi rasvaisella otsalla, mutta myös koko kasvoilla. Tonicia tulisi käyttää vain niissä kohdissa, missä iho on taipuvainen rasvaisuuteen.

Tehokas kasvoöljy, jolla on kuorivia vaikutuksia

La Mer The Oil Absorbing Tonicilla on kuorivia vaikutuksia ja se ehkäisee tulehduksia. Se tasapainottaa ihon rasvantuotantoa ja myös ehkäisee tulehdusten muodostumista. Puhdista kasvot huolellisesti ennen The Tonic -sarjan kasvoveden levittämistä, jotta kasvovesi voi vaikuttaa kunnolla. La Merin laadukkaat tuotteet on dermatologisesti testattu.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Tonics The Oil Absorbing Tonic / La Mer

Declustered Water (-)\Aqua\Eau De-Structuree (-), Alcohol Denat., Butylene Glycol, Glycerin, Algae (Seaweed) Extract, Laminaria Saccharina Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Medicago Sativa (Alfalfa) Seed Powder, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Meal, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Sodium Gluconate, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Magnesium Gluconate, Zinc Gluconate, Tocopheryl Succinate, Niacin, Sucrose, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Powder, Algin, Sodium Chloride, Aluminum Chlorohydrate, Copper Sulfate, Sodium Magnesium Silicate, Triethanolamine, Hydroxypropyl Methylcellulose, Caffeine, Fragrance (Parfum), Disodium Edta-Copper, Green 5 (Ci 61570), Yellow 5 (Ci 19140), Mica, Blue 1 (Ci 42090), Titanium Dioxide (Ci 77891)

Asiakasarvostelut
5 (2 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon