Mega Summer Sale: jopa **-75 %*** useista tuotteista

Menu

Parfumdreams
4 (3)

Juvena Fascianista 3DMassage Roller

Saatavissa heti
Tuotenro
PayPalKlarna-laskuMasterCardVisa
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
3DMassage Roller,
Sarja
Fascianista
Alalinja
Ihonhoito
Käyttökohde
vartalo
Juvena - 3D-hierontarulla faskiaharjoitteluun Faskiat ovat tärkeä osa tukikudostamme. Ne ovat myös tärkeä osa immuunijärjestelmäämme, jota ilman emme pystyisi selviytymään. Faskioilla on myös kiehtova rooli kehon viestintäkeskuksena. Juvena-merkki on nyt lanseerannut päivittäistä kuntoa varten innovatiivisen 3D-hierontarullan, jolla voit täydellisesti stimuloida ja harjoittaa faskioita. Kostuta ensin hierontarullan pinta Fascianista-seerumilla samannimisestä sarjasta. Tuote on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja se on helppo puhdistaa.

Valitse Fascianista 3D-hierontarulla ja aloita hieronta nyt

Tilaa laadukas Fascianista-hierontarulla ja seerumi Juvena:lta ja aloita hoitamaan ihoasi uudella tavalla, jolloin se on tuntuvasti sileämpi ja kiinteämpi. Muotoiltu vartalon siluetti edistää tuntuvasti hyvinvoinnin tunnetta ja antaa sinun odottaa lämmintä vuodenaikaa luottavaisin mielin. Sarjaan kuuluu laadukas kosteusvoide ja hieno kasvojenhoitotuote. Kasvohoitoa ja muita tuotteita voit tilata myymälästämme. Myymälässämme on saatavana monia muitakin merkin tuotteita.
4,0
4
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 17.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube