ALE
Hugo Boss - BOSS Bottled - 20th Anniversary Eau de Toilette SprayHugo Boss - BOSS Bottled - 20th Anniversary Eau de Toilette Spray

BOSS Bottled
Eau de Toilette Spray 20th Anniversary / Hugo Boss

4
100 ml
-56% ohjevähittäishinnasta

BP: € 419,50* / 1000 ml 100 ml

Fire € 41,95*
OVH € 95,77*
sinä säästät: -56% sinä säästät: -61%
50 ml
-20% ohjevähittäishinnasta

BP: € 1.179,00* / 1000 ml 50 ml

Fire € 58,95*
OVH € 73,67*
sinä säästät: -20% sinä säästät: -28%
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 37433

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua

Bestsellers

Kuvaus / BOSS Bottled Eau de Toilette Spray 20th Anniversary / Hugo Boss

Alalinja: Boss -tuoksut miehille
Sarja: BOSS Bottled
tuotenimike: Eau de Toilette Spray 20th Anniversary

Vuonna 1924 perustettu saksalainen Hugo Boss on yksi merkittävimmistä kansainvälisistä muotimerkeistä. Pitkän yrityshistoriansa aikana Hugo Boss on osoittanut olevansa monipuolinen: Työvaatteet ja miesten muoti, myöhemmin myös urheiluvaatteet, asusteet, naisten muoti ja eksklusiiviset tuoksut ovat osa merkin tuotevalikoimaa. Yksi eksklusiivisista tuoksuista on BOSS Bottled Eau de Toilette Spray. Kahdessa vuosikymmenessä on syntynyt rivistö ainutlaatuisia miesten tuoksuja, kuten rakastetut klassikot BOSS Bottled Natural, Tonic, Night ja United – kaikki tuoksuja, jotka kuuluvat suosituimpiin tuoksuihin kautta maailman. Merkin 20-vuotisjuhlien kunniaksi parfymöörit loivat uuden, ainutlaatuisen tuoksun:

BOSS Bottled 20th Anniversary Eau de Toilette Sprayn

. Edeltäjiensä tapaan 20-vuotispäivän kunniaksi luotu Eau de Toilette Spray on pakattu ikoniseen pulloon, joista merkki on ollut tunnettu jo pitkään. Tuoksu on kirpeä, raikas ja maskuliininen - yhdistelmä, joka muistuttaa suosittuja edeltäjiään ja on silti täysin ainutlaatuinen. Tuoksu miehille, jotka tietävät, mitä haluavat - ja laadukas lahja, joka sopii moniin eri tilaisuuksiin.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / BOSS Bottled Eau de Toilette Spray 20th Anniversary / Hugo Boss

ALCOHOL DENAT. . AQUA (WATER) . PARFUM (FRAGRANCE) . ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE . DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE . BHT . LINALOOL . LIMONENE . GERANIOL . CITRAL . CITRONELLOL . EUGENOL . CINNAMAL . BENZYL BENZOATE . BENZYL ALCOHOL .
Die verbindliche Angabe der Inhaltsstoffe entnehmen Sie bitte der Verpackung des gelieferten Produktes.

Asiakasarvostelut
5 (4 Asiakasarvostelut)