Säästä 22 %* aurinkosuoja-, ihonhoito- ja monista muista tuotteista

Menu

Parfumdreams
5 (53)

Wella Texture Sculpt Force Flubber Gel

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut <span style="display:none;">0,00 €</span>
Tuotetiedot
Wella EIMI Sculpt Force Flubber Gel antaa voimakkaan pidon. Voit kiinnittää hiukset muotoon kuin muotoon, ja kampauksesi pysyy kuosissaan koko päivän. Sculpt Force Flubber Gel ei tee hiuksista tai käsistä tahmaisia, joten sitä on erittäin helppo käyttää. Vahva pito sopii kaikenlaisille geelikampauksille: Wella-tuote on oikea valinta niin pitkien kuin lyhyidenkin hiusten stailaukseen. Wellan EIMI-sarjan geelissä on nopeasti kuivava koostumus. Geeli sisältää arvokkaita ravinteita, jotka vahvistavat hiuksia ja saavat ne näyttämään erityisen hyvältä.

Raikkaan tuoksuinen ja kevyt geeli

EIMI-sarjan Sculpt Force Flubber Gel erottuu edukseen kevyen koostumuksensa ja miellyttävän tuoksunsa ansiosta. Geeli ei tee hiuksista tahmeita, vaan se sulautuu yksittäisiin hiuksiin kiinnittäen ne juuri kuten haluat. Lopputulos tuntuu miellyttävältä. Raikas ja mieluisa tuoksu takaa mukavan tunteen koko päivän. Tahmaamattomalla hiusgeelillä on mukava kohentaa kampausta päivän mittaan.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube