Miesten tuoksut Naisten tuoksut Unisex-tuoksut
Aventus Les Royales Exclusives Acqua Originale

Creed hajuvesi

214
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Creed-hajuvedet: eurooppalaisten kuningashuoneiden ylelliset tuoksut

Ainutlaatuisen ylelliset Creed-hajuvedet valmistetaan yli 250 vuoden kokemuksella. Niitä voisi suorastaan kutsua kuninkaallisiksi, sillä entinen mittatilausompelimo Creed oli vuosisatojen ajan yksi suurten kuningashuoneiden tärkeimmistä toimittajista koko Euroopassa. Tänä päivänä Creed yhdistetään erityisesti persoonallisiin tuoksuihin, jotka korostavat käyttäjänsä identiteettiä olematta silti tungettelevia.

Creed-hajuveden historia: räätälistä hajuvesien valmistajaksi

Kaikki alkoi, kun englantilainen James Henry Creed perusti räätälinliikkeen vuonna 1760. Legendan mukaan itse kuningas Yrjö III kiinnostui hänen yrityksestään, kun hän toimitti kuninkaalle parin hajustettuja nahkakäsineitä. Pian hänestä tulikin kysytty räätäli Englannin hovissa ja muiden aatelisten parissa.

Creed-hajuvedet olivat aluksi vain pienessä roolissa. Englantilaisen hajuvesitehtailijan tuoksuluomukset kuitenkin nousivat pian erittäin suosituiksi. Creed palveli aatelisia asiakkaitaan hienotunteisesti ja tahdikkaasti. 1800-luvun puolivälissä Creed-hajuvedet muuttivat Pariisiin, joka oli siihen aikaan Euroopan hajuvesipääkaupunki.

Siellä hajuvesisuunnittelijat pääsivät keskittymään entistä luovempien ja ainutlaatuisempien tuoksujen kehittämiseen. Ja onnistuivat siinä erinomaisesti. Yrityksen yli 250-vuotisen historian aikana on syntynyt yli 200 Creed-hajuvettä, jotka erottuvat edukseen yksilöllisen koostumuksensa ja perinteisen käsityötaidon ansiosta, ja ovat yhä tänä päivänä erittäin suosittuja.

Creed-hajuvedet perinteikästä käsityötä

Creed käyttää monimutkaisia menetelmiä ainutlaatuisten ainesosien tislaamiseen. Niiden avulla hajuvesitaiteilijat luovat ranskalaisessa Fontainebleaun kaupungissa ainutlaatuisia tisleitä, joista valmistetaan intensiivisiä tuoksuyhdistelmiä. Käytettäviin menetelmiin lukeutuu muun muassa Millésime-valmistus, jota käytetään enemmän viininvalmistuksessa. Perinteinen menetelmä toimii seuraavasti:

  • Hajuveden valmistajat punnitsevat kaikki ainesosat käsin ja sekoittavat ne sitten perheen reseptin mukaisesti.
  • Näin saadun liemen he maseroivat laboratoriosäiliöissä, jotka yhä tänä päivänä sijaitsevat tallirakennuksessa, jonka yksi aiemmista yrityksen omistajista rakennutti.
  • Viimeistely tekee jokaisesta Creed-tuoksusta ainutlaatuisen. Yrityksen omistajat pitävät ohjia käsissään jokaisessa valmistusvaiheessa, jotta hajuvesien tunnettu laatu säilyy varmasti.

Prosessi vie runsaasti aikaa ja rahaa. Monet kilpailijat ovatkin luopuneet siitä. Juuri sen vuoksi Creed-hajuvedet ovat säilyttäneet ainutlaatuisen luonteensa. Käsityö ja perinteikkäät kädentaidot ovat heille ensiarvoisen tärkeitä.

Creed-hajuvesien laaja valikoima

Ranskalaisen hajuvesitalon ylellisistä tuoksuista löytyy hajuvesiä sekä naisille että miehille. Yrityksen 250-vuotisjuhlien kunniaksi suunniteltu tuoksu ”Aventus” on tästä hyvä esimerkki. Raikkaan puinen miesten Creed-hajuvesi on luonteeltaan seikkailunhaluinen ja maskuliininen, kun taas kukkaismainen naisten Creed-hajuvesi johdattaa käyttäjänsä ihanaan kukkaispuutarhaan: Aventus-tuotesarja ihastuttaa kaikkia aisteja.

Osta Creed-hajuvedet netistä parfumdreamsiltä

Parfumdreamsiltä löydät ainutlaatuisia hajuvesiä ja suihkugeelejä, vartalovoiteita sekä saippuoita, joissa on sitä jotakin. Arvokkaat ainesosat takaavat, että laatutuotteiden ainutlaatuinen tuoksu säilyy tuntien ajan. Osta nyt Creed-hajuvesi edullisesti parfumdreamsiltä.