Clinique - Kosteuttava hoito - Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate Clinique - Kosteuttava hoito - Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Kosteuttava hoito
Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate / Clinique

15
 
48 ml
-17%

BP: € 62,40* / 100 ml 48 ml

Saatavissa heti

€ 29,95*
€ 36,47*
 
95 ml
-16%

BP: € 44,16* / 100 ml 95 ml

Saatavissa heti

€ 41,95*
€ 50,02*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 958972

Kuvaus / Kosteuttava hoito Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate / Clinique

Cliniquen kosteuttava hoito - Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate Cliniquen uusi Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate tarjoaa 179 % enemmän kosteutta kuivalle ja kuivuvalle iholle. Jopa 24 tunnin kuluttua kallisarvoista kosteutta on mitattavissa 65 % enemmän. Näin voidaan ihon luonnollista kosteustasapainoa vahvistaa kestävällä tavalla, mikä suojaa ihoa päivittäisiltä ympäristövaikutuksilta. Kasvojen iho säilyttää vastustuskykynsä ja sileytensä ja sopeutuu täydellisesti muuttuviin ympäristöolosuhteisiin, kuten säähän ja lämpötilan vaihteluihin Erittäin kevyt vesigeelirakenne tekee ihosta välittömästi täyteläisemmän ja elastisemman ja antaa sille ylimääräisen annoksen kosteutta. Tuotetta levitettäessä se tuntuu miellyttävän viileältä ja iho hehkuu ruusuisen raikkaana.

Erittäin tehokas kosteushoito Cliniquelta jokaiselle iholle

Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate hyödyntää uutta Liquid-Sphere -teknologiaa, joka vaikuttaa kahdella tavalla: Erittäin hienot E- ja C-vitamiinikapselit avautuvat vasta levitettäessä ja suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Samanaikaisesti muodostavat polymeerit matriisin ja sitovat pidemmällä aikavälillä kallisarvoisen kosteuden ihoon. Supercharged Concentrate sisältää varautunutta ionista vettä, joka on biologisesti aktiivisempi ja imeytyy siten paremmin ihoon. Aloe Barbadensis -vesi rauhoittaa ihoa ja lievittää ihoärsytystä.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
4,6 (15 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon