Clinique - Anti-Aging-hoito - Repairwear Sculpting Night Cream Clinique - Anti-Aging-hoito - Repairwear Sculpting Night Cream

Anti-Aging-hoito
Repairwear Sculpting Night Cream / Clinique

1
 
50 ml
-20%

BP: € 159,90* / 100 ml 50 ml

Saatavissa heti

€ 79,95*
€ 100,03*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 841738

Kuvaus / Anti-Aging-hoito Repairwear Sculpting Night Cream / Clinique

Repairwear Sculpting Night Cream kuuluu Cliniquen Anti-Aging-hoitojen sarjaan. Kuten kaikki tämän tuotemerkin tuotteet, on tämäkin voide täysin hajusteeton ja etukäteen allergiatestattu ja ihotautilääkärien testaama. Kosmetiikkavoide on tarkoitettu käytettäväksi yön yli, jolloin sen uudistavat ominaisuudet pääsevät vaikuttamaan tehokkaasti ja kiinteyttävät ihoa. Hoidon seurauksena iho muuttuu kiinteämmäksi ja kasvonpiirteet pääsevät esille hyvin luonnollisella, lempeällä tavalla. Kiinteyttävä vaikutus tulee näkyviin erityisesti poskien ja leuan alueella, antaen iholle nuorekkuutta ja nostaen tämän voiteen niin naisten kuin miestenkin tehosuosikiksi.

Tehokas Anti-Aging-voide selkeyttävällä lopputuloksella

Cliniquen Repairwear Sculpting Night Cream -voiteen teho näkyy jo noin kahden viikon käytön jälkeen, kun voidetta käytetään iltaisin heti puhdistuksen jälkeen. Kosmetiikka myös stimuloi ihon kollageenin tuotantoa, mikä hidastaa ikääntymisprosessia ja takaa terveellisen, tasaisen ihon. Voimakkaasti ihoa elvyttävä voide sopii kasvojen lisäksi myös kaulalle, dekolteelle tai jopa käsille.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
5 (1 Asiakasarvostelu)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon