Clinique - Anti-Aging-hoito - Fresh Pressed Kit Clinique - Anti-Aging-hoito - Fresh Pressed Kit Clinique - Anti-Aging-hoito - Fresh Pressed Kit Clinique - Anti-Aging-hoito - Fresh Pressed Kit

Anti-Aging-hoito
Fresh Pressed Kit / Clinique

0
 
2 x Daily Booster with Pure Vitamin C 10% 8,5 g + 2 x Overnight Booster with Pure Vitamin A (Retinol) 8,5 g / 1 Stk.
-20%

BP: € 67,95* / 1 Kpl 2 x Daily Booster with Pure Vitamin C 10% 8,5 g + 2 x Overnight Booster with Pure Vitamin A (Retinol) 8,5 g / 1 Stk.

Saatavissa heti

€ 67,95*
€ 85,45*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 34471

Kuvaus / Anti-Aging-hoito Fresh Pressed Kit / Clinique

Cliniquen Anti-Aging Care Fresh Pressed Kit taistelee kaikkia ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Setti sisältää kaksi Vitamin C Daily Boosteria ja kaksi A-vitamiinia sisältävää Overnight Boosteria. Boosterit täydentävät toisiaan synergisesti ja ravitsevat ihoa päivin ja öin arvokkailla Anti-Aging-ainesosilla. Molemmat tuotteet ovat allergiatestattuja eivätkä sisällä parabeeneja ja ftalaatteja.

Cliniquen Anti-Aging-hoidon tuotteet Fresh Pressed Kit -setissä

Elvytä, suojaa ja anna enemmän vastustuskykyä ihollesi Daily Booster with Pure Vitamin C 10% -hoidolla. Koostumusta on rikastettu muilla Anti-Aging-ainesosilla, jotka rauhoittavat ja elvyttävät ihoa, kun taas melassi lievittää tummia pigmenttiläiskiä. Lisäksi seerumi sisältää greippi-, baikalinvuohennokka- ja mulperiuutteita, jotka suojaavat uusilta värimuutoksilta ja salisyylihappoa, joka poistaa ihosoluja. Betaiinin, kofeiinin, merileväuutteiden ja sakkaroosin seos suojaa myös ihoa ärsytykseltä. Overnight Booster with Pure Vitamin A (retinoli) tunkeutuu syvälle ihoon ja elvyttää sitä helposti nukkuessasi ja lieventää juonteita ja ryppyjä. Kasvohoidon ainesosat antavat iholle myös sen nuorekkaan kimmoisuuden takaisin. Ihanteellisia tuloksia varten käytetään molempia kasvohoidon tehosteita yhdessä. Lisäksi suosittelemme tuotteen säännöllistä käyttöä.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon