Clinique - Anti-Aging-hoito - Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% Clinique - Anti-Aging-hoito - Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10%

Anti-Aging-hoito
Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% / Clinique

1
 
4 x 8,50 ml
-16%

4 x 8,50 ml

Saatavissa heti

€ 70,95*
€ 85,45*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 952195

Kuvaus / Anti-Aging-hoito Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% / Clinique

Cliniquen Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10 % -tehoste antaa ihollesi elinvoimaisuutta, suojaa sitä ja antaa sille vastustuskykyä. Erityispakkauksen ansiosta on puhdas C-vitamiini eristetty ja luovuttaa täyden tehonsa vasta kun se aktivoidaan. Kevyt ja silkkinen koostumus kuljettaa C-vitamiinia ihanteellisesti ja auttaa sitä imeytymään ihoon parhaalla mahdollisella tavalla. Muut De-Aging -ainesosat rauhoittavat ja elvyttävät ihoa. Melassit hajottavat tummia pigmenttiläiskiä. Mulperipuu-, vuohennokka- ja greippiuutteet toimivat antioksidantteina ja suojaavat uusilta värimuutoksilta.

Ylimääräiset, kalpeat ihosolut poistetaan salisyylihapolla ja solujen uusiutuminen aktivoituu. Sakkaroosi, merileväuute, kofeiini ja betaiini suojaavat ihoasi ärsytykseltä ja varmistavat, että ihosi voi suorittaa luonnolliset toiminnot levossa.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
4 (1 Asiakasarvostelu)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon