Tilaa uutiskirjeemme ja hyödy eksklusiivisista alennuksista, ammattilaisten vinkeistä ja paljosta muusta!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua di Parma Home Collection Osmanthus Tuoksukynttilä

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Päätuoksu
mandariini, neroli
Sydäntuoksu
pioni, pippuri
Pohjatuoksu
osmanthus, patsuli
AttNote_ss
mandariini, neroli, osmanthus, patsuli, pioni, pippuri
Acqua di Parma:n Tuoksukynttilä Osmanthus:n avulla voit hemmotella itseäsi kukkaistuoksulla, joka luo kotiisi riemastuttavan tunnelman. Tyylikkääseen mustaan astiaan koteloitu tuoksukynttilä Osmanthus on myös visuaalisesti houkutteleva. Kynttilän 200 gramman painon ansiosta voit nauttia Acqua di Parman kynttilän tuoksusta useita tunteja. Pidä hauskaa sen kanssa. Scented Candle Osmanthus -tuoksukynttilän kukkais-hedelmäinen tuoksu antaa sinun ensin nauttia vihreän mandariinin ja nerolin tuoksuista päällimmäisessä tuoksussa. Sitten voit haistella pionista, vaaleanpunaisesta pippurista ja ambretesta, joka tunnetaan myös nimellä myskipensas, valmistetun huonetuoksun voimakasta sydäntä. Osmanthuksen ja patschuulin samanniminen tuoksu muodostavat tuoksun pohjanuotin.

Käytä Acqua di Parma -kynttilöitä oikein:

Kynttilöitä ei kannata jättää palamaan yli 1,5 tunniksi kerrallaan. Tämä pidentää kokonaispolttoaikaa ja estää myös noen muodostumista. Sammutettujen kynttilöiden vahan on annettava jäähtyä kokonaan ennen uudelleen sytyttämistä. Lyhennä myös sydänlankaa säännöllisesti. Täydellinen pituus on 5 mm. Älä aseta kynttilää kuumille pinnoille tai syttyvien materiaalien välittömään läheisyyteen.
Käyttö
TÄRKEÄÄ - VAROTOIMENPITEET KÄYTTÖÄ VARTEN:
Acqua di Parma suosittelee: Varmistaaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen tuoksukynttilästäsi, Acqua di Parma suosittelee seuraavaa: Käytä tuoksukynttilääsi mahdollisimman hyvin:
- Älä polta kynttilää yli 1,5 tuntia kerrallaan. Näin estät liekin nousemisen liian korkealle, mikä voi aiheuttaa savua ja tahroja lasiin.
- Käytä liekin sammuttamiseen sopivaa kynttilänsammutinta.
- Anna kynttilän kovettua ennen kuin sytytät sen uudelleen.
- Kohdista kynttilän sydänlanka uudelleen vahassa jokaisen käyttökerran jälkeen, jotta vaha kuluu tasaisesti.
- Leikkaa sydänlanka säännöllisesti sydänlanka-akseleilla (ihanteellinen pituus 5 mm), jotta sydänlanka ei tartu vahaan eikä kynttilästä tule savua.
- Pidä vaha-allas vapaana tulitikuista ja epäpuhtauksista.
- Älä käytä kynttilää, jos lasissa jäljellä oleva vaha on alle 5 mm.
- Älä jätä palavaa kynttilää ilman valvontaa. Pidä se poissa lasten, verhojen ja lemmikkieläinten ulottuvilta.
- Älä siirrä palavaa kynttilää, kun vaha on vielä kuumaa. Odota, kunnes vaha on kovettunut.
- Älä aseta kynttilää lämpöherkille pinnoille, syttyvien materiaalien lähelle, avoimen ikkunan lähelle tai toisen kynttilän lähelle.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 04.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube