Säästä 25 %* kevään suosikkituotteista

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua di Parma Home Collection Protafortuna-diffuusori

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Acqua di Parma Protafortuna -hajustin on kauden eksklusiivinen huonetuoksu. Sen lämmin tuoksu, jossa on voimakkaita puisia sävyjä, nahkamaisia aromeja, eksoottista kanelia ja lämmintä patsulia, muuttaa minkä tahansa asuintilan salaperäiseksi talven ihmemaaksi. Mausteisen tuoksun lisäksi Home Collection -malliston diffuusorissa on poikkeuksellinen muotoilu. Home Collectionin punaista Art Deco -pulloa koristavat kaikenlaiset onnenkalut, mukaan lukien tyypillinen italialainen onnenkantti. Tyypillisen Acqua di Parman muotoinen arvokas korkki täydentää pullon houkuttelevan ilmeen. Lasipullon mukana toimitetaan rottinkitikkuja, joiden avulla tuoksu leviää huoneeseen. Yksi diffuusori kestää 10-12 viikkoa.

Miten Acqua di Parma Protafortuna -hajustinta käytetään

. Ennen tuoksutikkujen asettamista paikalleen, kierrä korkki irti ja poista sisälevy. Nyt voit ruuvata korkin takaisin kiinni ja asettaa rottinkitikut reikään. Kun käytät tikkuja ensimmäistä kertaa, anna niiden liota 24 tuntia ja käännä ne sitten ympäri. Riippuen siitä, kuinka usein käännät tikkuja sen jälkeen, sitä voimakkaampi tuoksu on. Jos haluat heikomman tuoksun, voit poistaa osan rottinkitikuista, kunnes saavutat haluamasi tuoksun.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 22.04.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube