Vain klo 23:59 saakka: -22 %* useista tuotteista
Tutustu nyt

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua di Parma Home Collection Lahjasetti

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Lahjasetti,
Sarja
Home Collection
Alalinja
Home Fragrance
Home Collection -malliston hieno lahjasetti, jossa on italialaisen Acqua di Parman tuoksu, on erityisen eksklusiivinen ja ajallisesti rajoitettu. Home Collectionin ylelliset osat ovat kolme kaunista kynttilää purkissa, jotka ilmentävät joulun ainutlaatuista tunnelmaa. Acqua di Parma -tuotteiden avulla voit tutustua italialaiseen elämänasenteeseen, tyypilliseen aistillisuuden ja keveyden hohtoon. Arvokkaita tuotteita on valmistettu jo yli sadan vuoden ajan yksinomaan Italiassa, mistä yrityksen työntekijät ovat ylpeitä. Acqua di Parma edustaa perinteistä käsityötaitoa ja hienovaraista ylellisyyttä, joka ilmentyy täydellisesti lumoavien kynttilöiden tuoksussa.

Lahjasetti onnen hetkiin

Tällä eksklusiiviseen Home Collection -mallistoon kuuluvalla tuotteella ostat tuoksuvaa kodikkuutta valkoiseen vuodenaikaan. Erityiset hetket kotona ovat erityisen nautinnollisia joulun aikaan. Ylellisen lahjasetin ensimmäinen kynttilä sisältää taianomaisen metsän tuoksun. Ripaus kuusta huurteisilla männynneulasilla edustaa viihtyisiä metsäretkiä ja joulukuusen tuoksua kotona. Lisää jouluista tunnelmallisuutta tuovat vaikutelma juuri pudonneesta lumesta ja reilu annos Portafortunaa, onnenloitsua. Kynttilöiden kauniit purkit voidaan helposti puhdistaa ja käyttää uudelleen palamisen jälkeen.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 13.06.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube