Säästä 22 %* aurinkosuoja-, ihonhoito- ja monista muista tuotteista

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua di Parma Home Collection Bosco kynttilä

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut <span style="display:none;">0,00 €</span>
Tuotetiedot
Kun valitset Acqua di Parma:n Home Collection:n Bosco Candle -tuoksun, valitset tuoksun, joka luo kotiisi jouluisen tunnelman. Kuusen ja männyn neulasten tuoksu yhdistyy talviseen harmoniaan neilikan vivahteiden ja eukalyptuksen eteeristen aksenttien kanssa. Vedä vain syvään henkeä ja nauti. Acqua di Parma Home Collectionin Bosco-kynttilä on kauniissa vihreässä Art Deco -tyylisessä pullossa. Tyylikäs astia täydentää täydellisesti kynttilän talvista tuoksua. Tärkeää ympäristön ystäville: kynttilän kestävä ulkopakkaus on valmistettu kierrätettävästä paperista, jolla on FSC-sertifiointi.

Kynttilän ensimmäisen sytyttämisen jälkeen voit odottaa tuoksua kokonaiset 50 tuntia

romanttisen välkkyvän hehkun kera. Jos liekki kasvaa liian suureksi, sitä voi yksinkertaisesti lyhentää palamisen hidastamiseksi. Hyvä tietää: Jos pidät tämän kynttilän talvisesta tuoksukoostumuksesta, löydät täältä Parfumdreamsista myös siihen sopivan Bosco-diffuusorin Acqua di Parma Home Collection -mallistosta.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube