Säästä 22 %* aurinkosuoja-, ihonhoito- ja monista muista tuotteista

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua di Parma Home Collection Bosco Diffuser

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut <span style="display:none;">0,00 €</span>
Tuotetiedot
Acqua di Parman Home Collection -malliston Bosco-sumutin on tunnelmallinen lisävaruste, joka tekee asumisesta entistäkin miellyttävämpää houkuttelevan tuoksunsa ansiosta. Sen pullo on täytetty 180 millilitralla aromaattista öljyä. Tuoksu vapautuu vähitellen huoneeseen luonnollisesta rottinkiruo'osta valmistettujen tikkujen avulla. Acqua di Parma Home Collection -malliston diffuusoreilla sanotaan olevan myös henkinen vaikutus. Bosco-diffuusori on merkitty hevosenkengän symbolilla. Koska se tuo onnea, sen sanotaan suojaavan kotiasi ei-toivotuilta asioilta tuoksuvivahteiden avulla.

Metsäkylpy - Acqua di Parman kanssa omissa neljässä seinässäsi

Haluaisitko tietää, millaista tuoksuprofiilia voit odottaa Bosco-diffuusorituoksulta? Huurteiset männynneulaset yhdistyvät kimaltelevaan eukalyptukseen luoden henkeäsalpaavan koostumuksen, joka muistuttaa vaikuttavasti metsäkävelyä. Neilikasta säteilevä lämmin komponentti tarjoaa runsaan kontrastin. Se antaa kodillesi ripauksen kodikkuutta. Toisin kuin monilla vastaavilla diffuusoreilla, Home Collection -diffuusorin säilyvyysaika on noin 10-12 viikkoa. Voit pidentää tätä ajanjaksoa minimoimalla tikkujen määrän ja suosimalla hienovaraista tuoksukokemusta. Etsitkö ylellisiä lahjoja jouluksi ja muihin tilaisuuksiin? Valitse sellainen, jossa on Bosco-diffuusori.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube